16 évesnek megcsinálják a szilikon mellet?
Már törölték is a népművelő linket, pedig legjobb tudomásom szerint semmilyen szabályt nem sértett meg. Én nem érem fel ésszel, hogy miért akar egy 16 éves szilikont berakatni, hisz legyen bármilyen deszka, akkor is elég csak kora délután egy félreesőbb parkban széttennie a lábát és napnyugtára már túl van a százon!
Ha valaki ilyen fiatalon szétműtteti a mellét, akkor már a szoptatásról is gyakorlatilag lemondhat. Persze ma már nem vágják alá a mellbimbókat (mint az régebben standard eljárás volt), de a legkíméletesebben megcsinált mellnagyobbítás is szétdeformálódik a szoptatástól. Tehát az esztétikai mellnagyobbítás abszolút nem ajánlott legyerekezés előtt!
Egyáltalán nem befolyásolja a szoptatást és majd mindenki maga dönti el, hogy mikor szeretné megcsináltatni! Gyerek előtt vagy gyerek után…
Én két gyerek között csináltattam meg.
Egy évesek voltak a cicik, amikor terhes lettem. 8 hónapig szoptattam a fiam minden gond nélkül!
Nem sokat változott a mellem, talán egy picit természetesebb lett az esése, de ennyi.
És ezzel nem a kérdezőt akarom biztatni, isten ments! Mert továbbra is azt mondom, hogy 16 évesnek semmiképp nem való!
Ez annál sokkal komolyabb döntés, minthogy egy gyerek döntsön erről!!!
Nem, felejtsd el.
Ez etikátlan, törvénytelen, és értelmetlen húzás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!