Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Más férfi is van úgy, hogy...

Más férfi is van úgy, hogy tükörben úgy látja, hogy egész helyesnek néz ki de amikor meglátja magát egy videó felvételen akkor elsírja magát?

Figyelt kérdés
Teljesen mást látok egy videó felvételen mint amit a tükörben. És nem tudom miért van ez, de ha a videó adja vissza a valóságot akkor hát eléggé el vagyok keseredve.
2022. febr. 27. 19:36
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
20%

Nem nézegetek magamról vidiket.

Vagy, ha igen,azon csak deréktól lefele vagyok, ami meg eléggé adja 😏😏😏😏

2022. febr. 27. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

igen.

egyrészt a videó fel tud venni olyan szögből, ahonnan magamat nem látom, és nem túl előnyös (oldalról)

másrészt fotóarc. a kamerák egyszerűen másképp érzékelik a valóságot, mást erősítek fel, mást torzítanak el, mint az emberi szem.

2022. febr. 27. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A tükörben egész életünkben érdeklődésel nézzük magunkat, egyszerűen azonnal moderált lesz az arcod attól hogy látod, illetve hát nincs kaméleon szemed nem látod magad olyna szögben sem...igazából egyik sem a valóság amúgy a kamera digitális tehát kiszámolt pixelek halmaza, a tükörben meg te moderálod a külsőd
2022. febr. 28. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
33%
Nem, hetero vagyok, nem nezegetem magam.
2022. febr. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!