Fáj a plasztikai műtét?
Karaszhoz ne menj. Nem ert hozza. Nem tudja szepre megcsinalni. Konzultaciora elker 50 000-et. Aztan megmondja,h nem fog tetszeni,amit csinal. 1 400 000 ert!!
Rodrigo meg direkt csak kicsit szed le,h menjel meg 5x,h elerd a kivant meretet. 800 000
Feszerfalvi 600 000
Krasznai nem csinalja meg,amit te akarsz. O olyat csinal,ami szerinte szep… 1,5 M
Szó szerint vág, farigcsál a sebész. Itt megnézheted. (nem véres, csak animáció). A műtét utáni hetekben eléggé komoly fájdalmak vannak, de szerintem a videó után világos mitől.
https://www.youtube.com/watch?v=dyNpojnbNT4
1 milliótól indulnak felfelé az árak.
Most komolyan ide csak olyan emberek irtak akiknek nem volt gondolom orrplasztikaja.. nekem par hete volt.El kell keseritenem mindenkit,de az orrplasztika az ami egyaltalan nem faj!!! Se kozben,hisz alszol ,sem ebredes utan.Semmi fajdalamt nem fogsz erezni.Egyeduli tunetek amik lehetnek bedagad szemed vagy arcod picit,lehetnek foltok a fejeden,de nem faj semmid. En mar aznap kaptam levegot az orromon ,nem volt kitomve semmivel.Gipszet raknak az orra az kellemetlen es zavaro,hogy ott van,de nem faj!!
Amugy a mutet sem ugy zajlik mar ahogy itt leirjak,hogy szetverik a csontot aztan azzal babralnak.Vagyis persze van aki meg igy dolgozik ott valoban mutet utan kek-lila leszel ,de ok sem ereznek fajdalamt.
Szoval ha zavar csinaltasd meg,konkretan nulla fajdalom egy uj ember szuletik par ora alatt.
Az arak pedig igen valtozoak: 600-1,7 millioig barmi lehet. Erdemes a ketto kozotti arat beloni,tehat ne a legolcsobbat valaszd mert ezt bizony siman el lehet rontani,ha nem profi csinalja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!