En annyira megbántam hogy karaszhoz mentem hogy el sem tudom mondani...
2022. febr. 1. 05:42
12/18 anonim válasza:
Mikor mondott ilyet barkinek is,hogy nem lesz szebb az orrplasztikatol ? Eleg sok forumon jelen vagyok,de iylet meg nem hallottam.Az teny hogy szoktak szidni is dicserni is Karaszt.
2022. febr. 14. 12:24
13/18 anonim válasza:
En mar nagyon reg olvastam a hoxan. De o eleve lenézi a nem szép nőket. Konkrétan azt mondta neki, hogy maga ettől úgysem lesz szebb…
2022. febr. 14. 14:02
14/18 anonim válasza:
13,mondjuk szerintem nincs igaza.Lattam mar sok elotte/utana kepet es akárhogy , de biztosan segitett volna az osszkepen egy szép orr. Lehet nem lett volna tole egy insta celeb,de kalaszisokkal szebb lehet ..azert van hogy kifejezetten csunya not latok aztan orrplasztikaval egesz helyes lesz.
2022. febr. 14. 15:19
15/18 anonim válasza:
Itt inkább azon van a hangsúly hogy hogy beszél nőkkel, akik elmennek hozza, akikből a penze van. Tipik nárci…
2022. febr. 14. 15:23
16/18 anonim válasza:
Figyelj valamilyen szinten meg lehet erteni,hogy egy milliomos ember aki evek ota havonta mondjuk tisztan 20 millat kaszál vagy akar tobbet?? Es szakmailag elismert ,mindent megvehet es megkaphat,mert kulsoleg is jol nez ki,a paciensek tomot sorrban allanak es napi 10-20emberrel konzultal,hogy neha nincs olyan paszban hogy ultra cukin beszelgessen. Eleinte lehet cuki volt o is,de azert 20ev alatt lehet mar uncsi is es azert nem mindenkivel bunko. De persze igy sem megengedhető ez az alpari stilus.
Bar szerintem az viszont korrekt hogy elmondja őszintén hogy figyelj neked nem javaslom .En azert orulnek ha valaki kozolne mi a probelma velem es hol es mit javasol mivel javithatok magamon.
2022. febr. 15. 10:34
17/18 anonim válasza:
Hát engem pl. sosem kaphatna meg😂 sztem egyáltalán nem néz ki jól es vannak nála 100x gazdagabbak, ha mar erről van szó. A felesege amúgy egy total átlag no.
Nem cukin kell beszélgetni, hanem normalisan es ne mondjon olyat egy nőnek hogy maga ettől nem lesz szebb. Plane ha épp nagyon sok pénzt készül ott hagyni nála..
2022. febr. 15. 13:44
18/18 anonim válasza:
Krasznai nagyon drága és nem ér annyit. Nagyon kedves és közvetlen ember, de ennyi pénzért én is az lennék. Aesthetica centerbe pl jo plasztikai sebészek vannak megfizethetobb áron
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!