Mell nagyobbitásról vélemények?
Szabolcs megyében élek. Szeretnék mell nagyobbító mütétet. Valaki esetleg aki át esett ilyen műtétet hol érdemes csináltatni, milyen ár kategórában van
Amugy 21 éves vagyok. a méretem pedig kb a 70A -s melltartó hatalmas ràm.
Én is szeretnék majd pár hónap múlva esetleg, én ezt a plasztikai sebészt néztem ki: [link]
Egyébként van akinek a totál nulla is tetszik, szerintem is szép tud lenni vékony alakkal. De azt ne hidd el, hogy a férfiak utálják a szilikonmellet, persze biztos van, aki igen, de én azt látom, hogy a szépen megcsinált, nem mű hatású nagyon tetszik a többségnek. Ez nem azt jelenti, hogy nincs sok olyan, aki a kicsit preferálja persze.
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én személy szerint nem a férfiak miatt szeretném megcsináltatni a mellem, hanem elsősorban saját magam miatt, esztétikailag szebb, bele is kell a tükörbe nézni és elégedettnek lenni magammal. Szerintem az, aki bevállal egy ilyen műtétet, az már ezeket mind átrágta és attól függetlenül, hogy X férfi azt mondja rá, hogy undorító. Na meg természetesen ilyen férfiakkal szóba sem állnék, nemhogy még hagyjam, hogy a cicimet fogdossák :)
Mindezek mellett nem biztos az, hogy jobb egy lógós “fonnyadt” mellett fogdosni, vagy egy olyat, amit nem is lehet fogdosni, mert nincs, mint a szilikont. Ha ezzel problémája akad annak az embernek, akit társadnak szeretnél, akkor az jobb is úgy.
De ha ennyire nem volt semmi cicid, akkor miért bántad meg? Én nem találkoztam még olyan férfival, aki szerint jobb egy olyan női felsőtest, mintha egy kisfiú lenne. Ilyen tekintetből még mindig jobb a kőkemény szilikon, mint a semmi. Ha meg volt egy kis cicid, de kicsi, akkor nem kell nagy implantátumot rakatni és úgy nem annyira kemény.
Azért bántam meg, mert tapintasra undorító. Nem csak férfi mondja ezt rola, hanem enis érzem, két teljesen oda nem illő kokemeny labda.
És vannak előtte utána képeim, tényleg nem volt előtte semmi a cicim helyen, de mindenki akinek eddig mutatta azt mondta hogy bár úgy hagytam volna ahogy eredetileg volt..
Pasiknak álltalában nem jön be a műanyag idomokkal rendelkező csaj.
Köztük nekem sem, ha baleset vagy hasonló nem idokolja én nem vágatnám fel magam a helyedben. Szerintem csak fejben van vele neked problémád a melleiddel másnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!