Szerintetek ciki,hogy ilyen kicsi a mellem vagy csináltassam meg inkább? Van egyáltalán szexi hatása?
2021. okt. 24. 01:21
11/62 anonim válasza:
Mostani alakodhoz képest jó, de ha szülni fogsz akkor már nem lesz jó az alakodhoz mérten.
13/62 anonim válasza:
Szia! Kérdező!
Az ilyen jellegű és típusú nő az álmom!
Már említették és írták, hogy a szülés után nagyobbak lesznek a kebleid / melleid.
F
14/62 anonim válasza:
Természetes, és szép. Halálosan bele lehet szeretni egy ilyen mellű lányba (is). :) Nekem nem tetszik a mű.
34F
15/62 anonim válasza:
Teljesen jó az alakod, és a cicik is szépek, vonzóak. Nyugi, nincs semmi baj a melleid méretével. :) 35F
16/62 anonim válasza:
Nekem tetszik a kis cici. Szerintem csinos alakod van, teljesen jól nézel ki!
17/62 anonim válasza:
Nyugi, van, akinek így lennél jó.
18/62 anonim válasza:
ez nem teljesen 0, hanem kis, formás cicik, amik passzolnak az alakodhoz; nekem tetszenek 😉
19/62 anonim válasza:
Szép, főleg, h látszanak a bimbóid. :)
Mutass még! ;)
20/62 anonim válasza:
Így sem rossz!
Ha szülsz, lehet hogy utána tökéletes lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!