Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Azt hallottam, hogy Erdélyben...

Azt hallottam, hogy Erdélyben csak 1000euro egy mellnagyobbítás. Ez igaz? Ti bevállalnátok ott? Esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés

Egy kolozsvári ismerősöm mesélte pár hete,hogy egy barátnője nemrég csináltatta a mellnagyobbítást és 1000euro volt! El se akarom hinni! És állítólag nagyon szép lett a lány melle és elégedett mindennel. Kolozsvár nincs olyan messze,hogy ne érné meg, de a román egészségügyről fura dolgokat lehet hallani.

Valaki tud erről valamit? Bevállalnátok ott a műtétet? Vagy gyanúsan olcsó? Vélemények?

2010. szept. 2. 12:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szeretném elkerülni a félreértéseket, nekem nincs egyáltalán rossz véleményem Romániáról. Többször jártam már Erdélyben, nagyon szép hely, mindig szívesen megyek oda.

De ami Magyarországon 500.000fttól kezdődik az Romániában a fele...ez bárkinek gyanús lehet, hogy miért. Csak ez volt az oka, hogy feltettem a kérdést...

2010. dec. 23. 11:37
 12/12 anonim válasza:
1-es válaszadó,férre nézted a dolgokat,Erdély nagy része magyar és amiről te beszélsz,hogy a románok csalnak az Bukarestbe van...
2014. jún. 15. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!