Mellmutetem lesz, rettegek a fajdalomtol - tudnatok segiteni?
(Nem jo kedvembol fekszem kes ala, hanem mert asszimetrikus a mellem.)
Implantatumot kapok felig izom ala, es mindenhol azt olvasom hogy ez maga a pokol annyira faj, nem kapnak levegot mert nyomja a mellkasat, stb. En nagyon nem birom a fajdalmat + durva panikbetegseggel kuzdok, ugyhogy en duplan felek. Tudom hogy x millio no kibirta mar ezt a fajdalmat, de en rettegek tole. Tudom hogy utana sokkal jobban erzem majd magam, felteve ha tulelem azt az 1-2 hetet.
A karunkat sem tudjuk elvileg emelni, mivel fel lesz vagva az izom. Na hat ez sem tul biztato informacio.
Elmondhatatlanul felek ettol a fajdalomtol, valaki nyugtasson meg!
Vannak férfiak, akik inkább elviselik a női mellek aszimetriáját (nem asSzimetriáját!), minthogy egész életükben szilikont tapogassanak. Lehet, hogy a Tieid nagyon ilyenek, hiszen Te döntöttél az implantáció mellett.
Műtét előtt vegyél be nyugtatót, a kellemetlenségeket pedig - ha már egyszer elvállalod - tűrnöd kell.
Minden jót kívánok és majd érezd jól magad!
#3 “ fájdalomtűrésedet növeld”
Ezt mégis hogy kell elképzelni, essen le direkt a lépcsőn meg forró piszkavassal égesse magát, hogy jobban bírja a fájdalmat?🤣
Szerintem ha ennyire rettegsz, akkor hagyd a francba, nem ér annyit. Szerintem nem szép a szilikonmell, természetellenes, akármennyire is azt állítják, hogy lehet természetes hatásút csináltatni, nem lehet. Az összes ismerősömről kapásból megmondom, hogy szilikonmelle van, képek alapján(3-4 ilyen lányról tudok), pedig szerintük nem látszik :D Persze, tökre nem feltűnő két feszülő kerek izé a mellkasodon.
Elhiszem, hogy zavar az aszimmetria, de a szilikon se jobb. Inkább barátkozz meg így a testeddel, nem hiszem, hogy a férfiakat ez zavarná.
Nekem nem volt mutetem, csak az egyik baratnomnek, igy lattam, mit el at.
Igen, rohadtul fog fajni, segitsegre szorulsz majd mindenben az elso 1-2 hetben, az is igaz, ezt remelem mar elintezted, hogy nagyjabol legyen melletted valaki, mert lehet enni se birsz egyedul, de nem kell panikolni, elmulik+ szedhetsz fajdalomcsillapitokat, az azert segit.
Ez sajnos ilyen, nincs mit rajta szepiteni, de gondolom megeri, ha majd a vegeredmenyt nezed.
Es persze mindenki maskepp gyogyul, baratnomnek nehezebben ment picit, tovabb is tartott a dolog, de van, aki azt mondja, hogy 1 het utan mar szinte tok jol volt, tehat eltero ez is.
Mert egyebkent mas mutet eseten nem tapogat egy “seregnyi” ember? De.
Igen, igy nez ki egy mellmutet, nem is ertem, mire akarsz ezzel celozni 8-as.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!