"Eldeformálódott" úgymond az arcom?
Egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal, és az évek alatt úgy vettem észre, hogy a szemem lejjebb "csúszik" mint a bal oldali. Szóval a bal oldalam az tökéletes, de a jobb az meg egyáltalán nem szép. Mondjuk szemöldököm sem ugyanolyan hosszúságú, mint a bal. Megműtessem? (a jobb szemem icipicit kancsi)
NEGATIV KOMMENTEK TÖRÖLVE LESZNEK
A negatív kommentek nem lesznek törölve, mert azt nem te döntöd el, hanem az adminok, hogy mit törölnek. Márpedig azt törlik, ami szabályellenes, nem azt, ami számodra negatív.
Amúgy szerintem ilyen nincs, hogyan csak úgy lejjebb kerül az egyik szemed. Öregszel, ráncosodsz, de nem csúszkál szét az arcod, az tuti. Egyébként senkinek sem szimmetrikus. Ha akarod, megműttetheted, meg ha van rá pénzed persze, de szerintem nincs azzal gond, ha nem teljesen szimmetrikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!