Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » "Eldeformálódott" úgymond az...

"Eldeformálódott" úgymond az arcom?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal, és az évek alatt úgy vettem észre, hogy a szemem lejjebb "csúszik" mint a bal oldali. Szóval a bal oldalam az tökéletes, de a jobb az meg egyáltalán nem szép. Mondjuk szemöldököm sem ugyanolyan hosszúságú, mint a bal. Megműtessem? (a jobb szemem icipicit kancsi)

NEGATIV KOMMENTEK TÖRÖLVE LESZNEK

2021. aug. 21. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Gyönyörű vagy😍😂
2021. aug. 21. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez bántás volt, mi?
2021. aug. 21. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A negatív kommentek nem lesznek törölve, mert azt nem te döntöd el, hanem az adminok, hogy mit törölnek. Márpedig azt törlik, ami szabályellenes, nem azt, ami számodra negatív.

Amúgy szerintem ilyen nincs, hogyan csak úgy lejjebb kerül az egyik szemed. Öregszel, ráncosodsz, de nem csúszkál szét az arcod, az tuti. Egyébként senkinek sem szimmetrikus. Ha akarod, megműttetheted, meg ha van rá pénzed persze, de szerintem nincs azzal gond, ha nem teljesen szimmetrikus.

2021. aug. 21. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném, hogy ilyen lehetséges. Elvileg ha az oldaladon fekszel, akkor lehetséges, hogy az évek során kialakul némi asszimetria. De hogy a szemed "csúszkáljon" az arcodon...
2021. aug. 21. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
NEGATÍV!!!
2021. aug. 22. 07:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Viszont én a bal oldalamon alszom! és a bal oldalam a szép
2021. aug. 22. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ne aggódj, mindenkinek asszimmetrikus az arca valamennyire. Nekem is a bal oldalam szebb mint a jobb, kevésbé pufibb, olyan mintha, tényleg azon az oldalamon aludnék csak, pedig mindig váltogatom. Ha nem lennének gyerekkori képeim, azt hinném, tényleg amiatt van, mert elalszom.
2021. aug. 24. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!