Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 2 000 000 ft-ból egy középkate...

2 000 000 ft-ból egy középkategóriás plasztikai sebésznél miket lehet megcsináltatni ezek közül? És mi az, ami a legjobban megéri? És ki melyik klinikát ajánlja?

Figyelt kérdés

Mellfelvarrás és mellnagyobbítás

Teljes szemhéjplasztika

Intim plasztika (kisajkak)

Karikás szem feltöltése

2021. jún. 30. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

A mellfelvarrás és nagyobbítás a legdrágább, ez kb. 1 millió alsó hangon.

A Kisajak plasztika és a szemhéj olyan 300ezer Ft mindkettő.

De egyébként én egyiket sem gondolom olyan vészes dolognak.

A kisajkam nekem is kilóg, soha senkinek sem volt problémája vele, mindenkinek tetszett. Szerintem csak akkor csináltasd meg ha kellemetlenséget okoz vagy fájdalmat.

A szemhéjamon a bőr nekem is lefittyen, ebből sem származik hátrányom.

Nekem is karikás a szemem, vannak koffeines szemkörnyékápolók próbáld ki azokat. De korrektorral teljesen jól el lehet fedni.

A mellnagyobbítással az a gond hogy 10 évenként ki kell cserélni belőle a szilikont, szóval ezt is jól gondold meg.

2021. jún. 30. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Én első helyen a mellemet csináltatnám meg egy normális plasztikai sebésznél és utána ha marad másra akkor lehet válogatni. Pszichológus meg ilyen baromságokat hagyjátok már... Gyerekkorom óta lógós melleim vannak, ezen egy pszichológus nem fog változtatni.
2021. jún. 30. 10:40
 13/17 anonim válasza:
17%
Figyi,azért mert megplasztikáztatod magadat nem fognak beléd szeretni. Max megbasznak páran és ennyi
2021. jún. 30. 11:00
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
A válaszokat ki pontozta így le és miért? A megjegyzésem csak annyi hogy szerintem egy mell felvarrás (vagy kisebbítés) drágább és bonyolultabb egy sima mellnagyobbításnál.
2021. júl. 3. 06:47
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Atyaég...

Ennyi pénzt sokkal értelmesebb dolgokra is el lehetne költeni.

Vagy azokat nem lehet majd kitenni instára?

Omg

2021. júl. 3. 18:38
 16/17 Noren1989 ***** válasza:
69%

Én a ciciket csinàltatnàm meg a helyedben. Az se gyúràssal, se semmivel nem lesz se szebb, se nagyobb.

Ha még marad utàna cash, akkor meg a szemhéjplasztikàt.

Az intim témàt teljesen feleslegesnek làtom férfiként (normàlisak nem a p1nàdba szeretnek bele).

2021. júl. 8. 07:39
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Hanem a gumi cicijebe?? 😀
2021. júl. 8. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!