2 000 000 ft-ból egy középkategóriás plasztikai sebésznél miket lehet megcsináltatni ezek közül? És mi az, ami a legjobban megéri? És ki melyik klinikát ajánlja?
Mellfelvarrás és mellnagyobbítás
Teljes szemhéjplasztika
Intim plasztika (kisajkak)
Karikás szem feltöltése
A mellfelvarrás és nagyobbítás a legdrágább, ez kb. 1 millió alsó hangon.
A Kisajak plasztika és a szemhéj olyan 300ezer Ft mindkettő.
De egyébként én egyiket sem gondolom olyan vészes dolognak.
A kisajkam nekem is kilóg, soha senkinek sem volt problémája vele, mindenkinek tetszett. Szerintem csak akkor csináltasd meg ha kellemetlenséget okoz vagy fájdalmat.
A szemhéjamon a bőr nekem is lefittyen, ebből sem származik hátrányom.
Nekem is karikás a szemem, vannak koffeines szemkörnyékápolók próbáld ki azokat. De korrektorral teljesen jól el lehet fedni.
A mellnagyobbítással az a gond hogy 10 évenként ki kell cserélni belőle a szilikont, szóval ezt is jól gondold meg.
Atyaég...
Ennyi pénzt sokkal értelmesebb dolgokra is el lehetne költeni.
Vagy azokat nem lehet majd kitenni instára?
Omg
Én a ciciket csinàltatnàm meg a helyedben. Az se gyúràssal, se semmivel nem lesz se szebb, se nagyobb.
Ha még marad utàna cash, akkor meg a szemhéjplasztikàt.
Az intim témàt teljesen feleslegesnek làtom férfiként (normàlisak nem a p1nàdba szeretnek bele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!