Srácok! Milyen mell tetszik nektek? N
Figyelt kérdés
Szeretném megcsináltatni őket szóval ezért kérdezem.2021. jún. 24. 22:48
11/32 anonim válasza:
Közepes, feszes, kerek, pici, világos rózsaszín mellbimbóval. Nagyon vékony lányon.
12/32 anonim válasza:
Nem tudok mit mondani, mert először is a fejedben kéne ehhez rendet rakni...
13/32 anonim válasza:
Nekem elég nagy mellem van, és néha jobban örülnék a kisebbnek
15/32 anonim válasza:
Engem nem érdekel ha kicsi ha nagy, de eredeti legyen, nem szeretem a mű dolgokat, meg azt sem szeretem ha a lány nincs megelégedve a testével.
16/32 anonim válasza:
Kérem nekem is küldj rola képet. Elképzelni sem tudom milyen lehet az a mell amelyiket meg kell csináltatni. Magyarul legjobb esetben is félkész.
17/32 anonim válasza:
Küldd a kèpet. Amúgy a pici feszes, tinis.
19/32 anonim válasza:
Én is szívesen megnézném. Amúgy a kerekded jön be, aminek (arányaiban) nagy az alapterülete. Szóval most nem lufira meg labdára gondoljatok, hanem olyan B vagy C kosaras, és olyan szép természetes formája van ^_^
Fúú de régen volt már hozzá szerencsém...
20/32 anonim válasza:
Pici, de feszes, hetyke, formás cicik. Kisebb bimbóudvarral, ami rózsaszínes vagy világosbarna. A bimbók kifele álljanak, ne befelé. Kosár A, max B. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!