Hogyan lehetne rendbe hozni az arcom? És mennyiért? A szememre rá van sülve a szemhéjam, a homlokom meg már 17 évesen full ráncos.
A szemedet szemhéj plasztikával lehet csak helyre hozni. A kialakult ráncokat pedig már nem tudod eltűntetni, csak megelőzni a további ráncokat egy jó arcápolási rutinnal.
Reggel este arctisztító, reggel este hidratáló. A fenyvedo nagyon fontos, a napsugárzás okozza a ráncokat, úgyhogy egy jó fenyvedo is fog kelleni. Ráncosodás ellen pedig a retinolt tudom ajánlani
A ráncok még nem vészesek, sima vízhiány is okozhatja. Tudsz rajtuk javítani hidratáló szérumokkal is. Én kipróbálnék egy ilyen rutint:
reggel:
arctisztítás
hidratáló toner (annyira nem fontos, de adhat egy kis pluszt)
hidratáló szérum (nedves bőrre)
fényvédő (ebből sokat kell kenni, szerintem felesleges alá hidratáló)
este:
arctisztítás
hidr. toner
hidr. szérum
retinolos szérum (alacsony koncentrációjú vagy valami gyengébb retinolszármazékot tartalmazzon, és heti max. 2-3 alkalommal elég)
arckrém
A szemedet egyszerűen csak el kellene fogadnod, hogy ilyen. Nincs vele semmi gond.
Ranc botox 90 000 huf es 3 honapig tart csak
Szemhej szemhelyplasztika 2-400 000 huf es kb 3-5 evig tart es utana lenyulik ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!