Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit tegyek meg csináltasam...

Kocka0101 kérdése:

Mit tegyek meg csináltasam vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok segítséget kérnék hogy mit kéne tennem. Van egy dolog ami nagyon tetszik nekem és nagyon szívesen meg csinálnám de aggodok hogy hogy találnék párt

A kígyónyelvet csináltatnám meg de sajna se a szüleim nem támogatják az ötletet es felek hogy nem talalnék barátnőt ha meg csináltnám. Egyebkent 20 f

#barátnő #Kigyó nyelv
2021. máj. 14. 12:38
A kérdező szavazást indított:
Csináld
Ne csináld
40 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz csináltatni?????
2021. máj. 14. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

Figyelj, ha neked tetszik, csináld. Ne érdekeljen, hogy más mit gondol. Ha a megfelelő személlyel találkozol, annak úgyis tetszeni fog, vagy legalább is el fogja fogadni. Mert szeretni fog. Ennyi. Lényeg, hogy neked tetszik, így csináld.

(Csak úgy hozzáteszem, hogy nekem is nagyon tetszik, bár magamnak nem tudnám elképzelni, már csak azért sem, mert marha alacsony a fájdalomküszöböm :D Szóval én támogatom, és őszintén szólva az első gondolatom az lenne, hogy milyen lehetne egy ilyen sráccal csókolózni, úgyhogy az én érdeklődésemet már felkeltenéd, ha élőben látnám. )

19L

2021. máj. 14. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a társkeresés lenne a félelmem, hanem valami maradandó károsodás, nagyon sok fontos ideg van a nyelvben, ha megcsináltatod akkor nagyon tapasztalt szakemberhez menj, semmiképp se valami amatőrhöz. Ha tetszik csináld, lesz akinek szintén tetszeni fog, mindenféle ember talál magához való párt.
2021. máj. 14. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Harmas magyarországon amikor utána kérdeztem 2 ember vagott meg van rá az emberem már amugy akit érdekel 40 ropi
2021. máj. 14. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tetszik csináltasd meg ha így jobban fogod érezni magad a bőrödben :) Ez nem elítélendő dolog. Nekem is tetszenek a nyelv piercing-ek és az ahhoz hasonló dolgok - de magamnak nem hiszem hogy csináltatnák :)
2021. jún. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!