Mit tegyek meg csináltasam vagy ne?
Sziasztok segítséget kérnék hogy mit kéne tennem. Van egy dolog ami nagyon tetszik nekem és nagyon szívesen meg csinálnám de aggodok hogy hogy találnék párt
A kígyónyelvet csináltatnám meg de sajna se a szüleim nem támogatják az ötletet es felek hogy nem talalnék barátnőt ha meg csináltnám. Egyebkent 20 f
Figyelj, ha neked tetszik, csináld. Ne érdekeljen, hogy más mit gondol. Ha a megfelelő személlyel találkozol, annak úgyis tetszeni fog, vagy legalább is el fogja fogadni. Mert szeretni fog. Ennyi. Lényeg, hogy neked tetszik, így csináld.
(Csak úgy hozzáteszem, hogy nekem is nagyon tetszik, bár magamnak nem tudnám elképzelni, már csak azért sem, mert marha alacsony a fájdalomküszöböm :D Szóval én támogatom, és őszintén szólva az első gondolatom az lenne, hogy milyen lehetne egy ilyen sráccal csókolózni, úgyhogy az én érdeklődésemet már felkeltenéd, ha élőben látnám. )
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!