Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nők, akik estek már át kisajak...

Nők, akik estek már át kisajak kisebbítő műtéten, tudnátok tapasztalatokat írni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kilógnak nekem ott lent a dolgok és meg szeretném műttetni. Próbálom úgy igazgatni, hogy ne lógjanak ki, de egy rossz lépés és annyi. Ez eléggé hátráltat a mindennapjaiban, tényleg emiatt aggódok állandóan. Biciklire se ültem már nem is tudom hány éve, mert nagyon fáj. Ha hívnak akkor szeretnék menni de így nem tudok és a kifogásokat is alig győzöm keresni. Itthon a szobámban szeretek táncolni, egyedül vagyok ezért meg tudom igazítani (kb minden percben). Egyik barátnőm be akar iratkozni táncolni és hív engem is. Én nagyon szeretnék menni, de így nem tudok, mert nagyon fáj. Tesi órán is sokszor kell emiatt kimennem a mosdóba.

18 éves vagyok most, de mivel szüleimmel élek ezért valahogy el kellene ezt mondanom nekik (legalább anyukámnak), csak fogalmam sincs, hogy kezdjek egyáltalán bele. Évekig nem is mertem rákeresni az interneten se, hogy van-e egyáltalán ilyen műtét.

Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam le, de szerintem még így is fogok olyan válaszokat kapni pár férfitól, hogy felesleges megműttetnem.

Utánanéztem, hogy mennyibe kerülne ez és annyi pénzem nincs, családom se tud annyit kiadni rá. Van lehetőség arra, hogy támogassa ezt a TB? Igazából mindenféle tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban és örülök minden válasznak.

18L

2021. máj. 5. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora. Ezt itt nem tudja neked senki megállapítani, a szokásos rutin nőgyógyászati vizsgálaton említsd meg, hogy zavar és hogy lehet-e kicsinyíteni.

Ha tényleg nagynak ítéli az orvos is, (bár azt szinte alapból szokták kérdezni is) akkor adhat beutalót, de itt nem lehet bárkinek.

NEAK egyre kevesebb dolgot támogat, úgyhogy lehet mostanság ezt se fogja…😕 Ha nem tehetitek meg, akkor javaslom, hogy diákmunkába dolgozz nyáron egy kicsit, akkor kapásból össze fog jönni az ára. Akár most nyáron is összejöhet. Ha gondolod, és ha pesten élsz, akkor segíthetek orvost keresni, vagy szövetséget ajánlani :)

20/l

2021. máj. 6. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve az lemaradt, hogy nekem is volt intim problémám. Anyámnak nagyon nehezen mondtam el (extra konzervatív család) de utána nagyon hamar megértette, és mikor a nőgyógyász is mondta, hogy ezt meg kell műteni, akkor csak támogatott. Mi kapcsolatunk akkor nagyon rossz volt, de mégis ő szült, nevelt, megfogja érteni a problémád
2021. máj. 6. 10:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm szépen a választ! Most mennék először nőgyógyászhoz, mert eddig ezen kívül nem voltak női gondjaim amikkel mennem kellett volna és amúgy is nagyon félek tőle. De most ha van lehetőség arra, hogy ne kelljen állandóan emiatt aggódnom, akkor még oda is hajlandó vagyok elmenni. (Meg tudom, hogy eddig is kellett volna, csak tényleg nagyon félek) Eddig azt hittem, hogy ha lefogyok, akkor majd az is eltűnik, de csak rosszabb lett.

Nyáron tervezek diákmunkát vállalni szóval ha nem csinálják meg ingyen, akkor fizetős lesz.

Nem pesti vagyok sajnos és elég messze is van ide Pest. Debrecenhez lakunk közel, ezért ott kellene keresnem valakit.

2021. máj. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!