Milyen érzés műmellet fogni?
Egyszerűen nem tudom elképzelni miben másabb, mint egy eredeti.
Továbbé érdekelne az, amire vonatkozik a szavazás, tehát hogy milyen gyakori.
Több féle mell nagyobbító műtét is létezik, na meg felvarrás és így tovább, a mellplasztika a plasztikai műtétek többségével egyetemben nagyon sok műtéti területet magába foglal. Épp ezért a végeredmény is nagyon sokféle lehet.
Csak a mellnagyobbítás esetében felmerül a kérdés, hogy implantátumot vagy saját-zsíros feltöltést vagy mindkettőt használnak e, milyen implantátumot használnak, ha használnak, izom alá vagy fölé helyezik e, milyen vágási technikát használnak, mennyire hajlamos a páciens hegesedésre és még sorolhatnám.
Én találkoztam már több műtött cicivel, és szerintem teljesen más mint az igazi mell. Kb. olyan érzés tapintásra, mintha megfogod a befeszített bicepszedet. Tehát nem az a lágy, rugalmas mint amire számítasz amikor megérinted a cicit 😁
Nekem volt egy olyan esetem is egy lánnyal, hogy azt hittem rajta van a szivacsos melltartója, és utána derült ki hogy ez már a mell…
Lányok, ne műttessetek.
Nekem se
Lehet hogy meglehet műteni úgy, hogy tapintása ne legyen nagy különbség az igazihoz képest, de a tudat, hogy a bőr alatt műanyag van… Hát, nem tudom. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!