Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha plasztikai sebésznek...

Ha plasztikai sebésznek küldök emailben képeket az érintett területről (kézfej), le kell borotváljam?

Figyelt kérdés
Van egy csúnya heg a kézfejemen/csuklómon amit el szeretnék távolíttatni. Konzultáció előtt kéne küldenem néhány képet az érintett területről. Mivel férfi vagyok ezért szőrös a karom. Az adott területen (heg környéke) nincs szőr, de a fotókon belátszik a többi is. Le tudnám vágni a kép azon részét, de akkor a lényeg nem lesz a centerben. Zavaró ez az orvos számára? Vagy nem foglalkozik vele? Leborotváljam?

2021. ápr. 22. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Műtéteknél is csak az érintett helyen szedik le a szőrt...
2021. ápr. 22. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is akarom az egész karomat leborotválni :D
2021. ápr. 22. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet, ha sok a szőr, lehet nem is látná rendesen, mi a probléma
2021. ápr. 22. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Igazából arra lennék kiváncsi, hogy visszataszító e ez egy orvosnak vagy valami. Akkor elég ha mondjuk a heg 1,5 cm-es környékét leborotválom?
2021. ápr. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!