Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellfelvarrással kapcsolatban...

Mellfelvarrással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

meg lettek csináltatva a melleim,és ma vették ki a varratokat.Még egyszer letapasztott az orvos,csinált pár képet,elmondott egy-két dolgot és hazaengedett.Persze nem bírtam ki itthon,hogy meg ne nézzem őket,hiszen még tükörben nem láttam őket.Meglepődve tapasztaltam,hogy az egyik mellem formája nemolyan mint a másika,alatta a bőr összevan gyűrődve és mintha nem is lenne feszes.Bár ez a mellem be volt gyulladva,volt benne dréncső is és váladékozott is.Lehet,hogy ezmiatt más a formája?Fog ez változni?

(Van róla képem,de ide nem szeretném feltölteni,hiszen ez csak melltartó nélkül vehető észre,és még elég frissek a hegek,és tudom,hogy gyerekek is járnak ide,nemszeretném őket ezzel riogatni)

Bocsánat,ha érthetetlenül fogalmaztam,de másképp nem tudtam leírni.:S

2010. aug. 18. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, ezt így nehéz megmondani. Lehet, hogy korrigálni kell. Az orvos majd megmondja.
2010. aug. 18. 15:59
 2/7 A kérdező kommentje:
de többet nem kell visszamennem hozzá.Ma kivette a varratokat.és nem mondott semmit.
2010. aug. 18. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem egyenlőre ne pánikolj várj egy kicsit amíg gyógyulsz. Ha 2-3 hét múlva sincs változás akkor menj vissza.
2010. aug. 18. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
csak fel lett varrva vagy szilikon is?
2010. aug. 21. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:
csak fel lettek varrva.
2010. aug. 21. 15:31
 6/7 anonim válasza:
Nekem mellfelvarrásom volt, + implantátum is. Elég nagy korrigációs műtét volt. Ez tavaly márciusban volt, de a mai napig vissza kell járnom kontrollra, hogy nincs-e betokosodva, milyen formát vett fel... Az első 3hétben pedig elég nehezen akartak gyógyulni a sebek, (ez egyéntől függő) de szerintem mindenképpen azért még vissza kellene menned a dokihoz, hogy miután begyógyult, hogy fest.
2010. aug. 24. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
hát akkor lehet b*szhatod.. inkább linkelj képet és akkor okosabbak leszünk
2010. nov. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!