Aki orrplasztikai műtéten esett át, meg vagytok elégedve?
Dr. Rezek Ödönről hallottam jókat, hozzá mennék szerintem. Az orrom hosszú is és van egy kiugrás szélső irányba is szóval kb mindenhol alakítani kéne rajta.
Félek tőle, hogy nem lesz szimetrikus vagy szép.
Van ennek alapja?
Szia!
Nekem novemberben csinálta Dr. Doleviczényi Zoltán, nekem a műtét előtt megmutatta egy gépen, hogy hogyan fogok kinézni, és úgy is néz ki az orrom, igaz nekem nem “nagy” műtét kellett, csak egy picit alakítottak rajta.
Dr. Rezek Ödönnél anyum járt, de végül nem őt választotta, de kedves, segítőkész egyébként.
Érdemes olyat választanod, aki megtudja neked mutatni a végeredményt, mert az tényleg valóságos, a másik, hogy Dr. Rezek elég régóta van a szakmában, és a harmadik, hogy a honlapján nézegesd meg a munkáit!
Remélem segítettem! Csak bátran! 😁 Jó éjszakát!
Igen, természetesen!
Anyukámnak már régebben is volt műtétje Dr. Krasznai Zsoltnál, de kiváncsi volt Rezek Ödönre is, így elment hozzá, viszont ahogy a Doktorúr szerette volna kivitelezni a műtétet anyukámnak nem tetszett, így maradt Krasznainál. :) Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan írj privátba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!