159 cm és 85 kg vagyok. Milyen méretű mellimplantátum lenne jó nekem, ha nem akarok túl feltünő melleket?
Neked 35 kg-t kellene fogynod. Az 50 kg sokkal jobb, mint a 60 ehhez a magassághoz.
Én is ugyanilyen magas vagyok, viszont én 46-47 kg, vékony, enyhén izmos. Voltam 50-55 kg is, és mikor 55 kg voltam nagy volt a fenekem, hasam és combom.
Előbb fogyj le. A plasztika meg nagyon szánalmas. A férfiak nem a mellméreted miatt fognak szeretni, vagy nem szeretni. Fogadd el a természetes mellet.
Ezt így itt senki nem fogja tudni neked megmondani.
A plasztikai sebésszel közösen fogjátok eldönteni. Te mutatsz képet, hogy mi az elképzelés, ő lemér, berajzol és majd megmondja, hogy mekkorát javasol. Sokat számít a mellkasod és a vállad szélessége is. Ez nem úgy működik, mint a boltban, hogy megmondod miből mennyit kérsz.
Nekem is volt elképzelésem, hogy mekkorát akarok, vittem képeket, aztán a dokim dupla akkorát mondott, mint amekkorát én gondoltam, hogy lehet.
#8-as - tudom hogy vannak súlyproblémáim és szeretnék fogyni. Vannak nehezítő tényezők (persze ez nem feltétlenül kifogás).
De szerintem nem kéne ilyen durvának lenni..Bele kéne gondolni mit okozol ezzel a másiknak.
Erre így nem lehet válaszolni. Fogyj le, aztán majd a plasztikai sebésszel megbeszélitek.
Ez kb olyan, mintha azt kérdezném, hogy szerinted milyen sminket csináljak magamnak szőke hajhoz. 167 cm vagyok, és 60 kg. Ja, és addig szeretném barnára festetni a hajam...
Semmit nem tudunk a külsődről, csak azt a két számot amit leírtál, de ebből az egyiken változtatni akarsz, szóval tök mindegy igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!