Szerintetek előtte volt szebb ez a nő, vagy most?
Figyelt kérdés
Előtte:
Utána:
Nyilván mivel makeup artist, ezért minden képén erősen ki van sminkelve, de én a videóit is szoktam nézni, és ott még botrányosabban néz ki mostanában. Csak szerintem volt kifejezetten szép arcformája és szája, amit rendesen eltorzított a sok a filler?
2021. febr. 18. 11:24
1/7 anonim válasza:
Ez az a tipikus instás sameface, mindegyik így néz ki.
2/7 anonim válasza:
Az utolsó képen szabályosan ijesztő!
Nekem nem tetszenek ezek az instalányok. Képeken
/videóban nagyon szépek, de a való életben, jujj... egyszer láttam közelről egyet, nevetséges volt a sok smink nappal a nyári 40 fokos napsütésben.
3/7 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik az előtte képeken,
4/7 anonim válasza:
sajnos megint tucat arca lett... az elotte kepeken meg kb egy valamennyire normalis arca volt, meg karaktere
utana kepeken meg ez a puffadt olcsos arc, felfujt szajjal, csikszemmel
5/7 Metionin válasza:
Egyértelműen előtte. Az utána képeken borzalmas az a fura áll meg azok a kidudorodó arcalmák, a szájáról nem is beszélve. Egyedül az orra okés az utána képeken de az az előtte képeken is tök okés volt. Összességében szerintem kár volt az átalakítás.
6/7 anonim válasza:
Előtte jobban nézett ki. Piercing nélkül nekem személy szerint jobban tetszene ráadásul.
7/7 anonim válasza:
Persze, előtte sokkal jobban nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!