Manapság már tényleg alap, hogy minden nőnek telt (felfújt) ajkai legyenek?
Nem tudok úgy egy műsort megnézni a tv-ben, hogy ne legyen minden nőnek feltöltött szája(legalábbis akik gyakran szerepelnek),az Instagram és egyéb platformokról meg már ne is beszéljünk.Munkahelyeken is egyre több ilyet látni már. Filmekben ugyanez.Sose látsz kis vagy vékony ajkú hölgyeményeket, és nekem senki ne mondja hogy ez genetika mert pl. 90-es évekbeli filmekben rengeteg a késpenge ajkú színésznő. Az más kérdés hogy az ilyen ajkak közül hány a szép, de mindenhol ezt látja az ember és sok férfi is ma már ezt preferálja - nem csak egy kettyintés erejéig. Szóval meddig áltassuk a normális nőket, hogy ők úgy jók ahogy vannak? Tényleg olyan alap lett ez ma már, mint a hajfestés vagy műköröm?
Trollok válaszaira nem vagyok kíváncsi.
A filmekben a színészeknek elvárás hogy a jelenlegi trendeket hasznaljak szoval ne lepodj meg.
Ilyen alapon férfikent kerdezem hogy nem tudok megnezni egy filmet ugy hogy ne orditana win dieselrol hogy szteroidos hápi kacsa :D
Egyebkent nem elvaras , inkabb a termeszetes tetszik NEKEM
azert a nok halmaza nem egyenlo a tv-ben, instan mutogatott szinesz-, enekesnokkel, modellekkel, celebekkel, influencerekkel. nekik tenyleg kb 90%-ban fel van toltve a szajuk, mert ok mindig szem elott vannak egy igyekzenek megfelelni, plusz az o koreikben ez el van terjedve. gondolj bele, ha lenne 2 baratnod, akinek toltve van a szaja es sokat beszelnenek a temarol, te is nagyobb valoszinuseggel szannad ra magad.
de azert a hetkoznapi ‘atlagos’ nok kozott nincs olyan sokan toltve. de teny, h az uobbi 2-3 evben nagyon megnott az arany.
Ugyanígy nem értem a műmelleket sem, hogy már ennyi lánynak van huszon éves korában… Komolyan ez annyira fontos, hogy képesek az egészségüket kockára tenni?
A műtét során felszakítják az izmokat, műanyag zacskókat ültetnek be, már csak a tudat is szerintem borzasztó, nézhet ki utána akárhogy, szerintem mindenképpen gusztustalan.
A felfújt kacsaszájak kis szerintem nevetségesek inkább, és nem szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!