Mellplasztika pro es kontra! Összesen harom es fel evig szoptattam, nagyon megvaltoztak a melleim... muteten gondolkozom. Kinek mik a tapasztalatai?
Egyreszt tudom, hogy vannak kockazatai, olyan is van aki bele halt, csak nem reklamozzak, plusz szemelyes ismerosom is van akinek durva komplikacio lepett fel a mutet utan.
En felvarratni plusz nagyobbitani is szeretnem picit.
Igaz, hogy utana idovel ujra ugyan ugy megereszkedhet a sulytol? Illetve bizonyos idokozonkent ujra kell mutettni?
A ferjemnek így is tetszem, csak bennem van, hogy fiatal vagyok meg ahhoz, hogy szegyenkezzem a strandon stb. egesz eletemben.
Igen, meg fog ereszkedni és igen újra meg kell majd műteni. Ráadásul csúnya heges lesz, soha nem lesz olyan, mint a plasztikai sebészek oldalán látható képeken.
Egészséges vagy, a férjednek tetszel, miért akarod mégis, hogy egy ilyen komoly műtétet elvégezzenek rajtad? Inkább ezen kéne elgondolkodni… De bocs, nem akarok tanácsot adni, tudom hogy a mai világban nagyon fontos a külső, és mindenki jobban akar kinézni mint a másik.
Szerintem érdemes lenne első körben a felvarráson elgondolkodni, utánajárni, milyen eredményt lehetne elérni vele. Biztos azzal is szép formát lehetne kialakítani, visszakaphatod a szülés előttit.
Az implantátum nagyobb dózisú önbizalmat adna, de azzal jó esetben is kb. tíz évente dolgod lenne.
honaljnal kell vagni mutetkor es akkor nem fog latszani a heg
valamiert a legtobb embernek mell alatt vagjak, na az latszik is! egy baratnom nem kente a heget meg valahogy nem foglalkozott annyit vele es nagyon ronda hege lett sajnos nem gyogyult be neki szepen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!