Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Valaki tud ajánlani plasztikai...

Valaki tud ajánlani plasztikai sebészt?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólnék, akik fülplasztikán estek át.

Nagyon csúnyán eláll a jobb fülem (csak az, a másik teljesen normális), és úgy döntöttem, hogy ha 22 év alatt ennyire nem tudtam elfogadni, akkor megműttetem.

Ki hol csináltatta, és mennyiért?

Mennyi idő volt felépülni a procedúra után?

Elégedettek voltatok a végeredménnyel, a környezetetek észrevette a változást?

Én magam nyárra tervezném a műtétet, ha már valamennyire lecsengett a járvány (tudom, hogy nem szerencsés nyáron, de nagyon szeretném úgy kezdeni a szeptemberemet, hogy végre szeretem magamat)..

Előre is köszi a válaszokat! :)

2021. jan. 1. 23:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is nyáron volt, és nem volt probléma belőle. Idén lesz 11 éve, hogy megműttettem. Nekem mindkét fülem elállt elég rendesen.

Szombathelyen dr. Sándor Imre csinálta, nagyon profin. Akkor 170 ezer Ft volt. Egy hét kötés, két hét múlva varratszedés. Kb 4-6 hét, mire a fül beáll a végleges pozícióba. Én maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel.

A környezetem szerencsére nem vette észre a változást, mivel nem vágattam le a hajamat a műtét előtt, így lehetett takarni a fülemet. Ráadásul akkor álltam át szemüvegről kontaktlencsére, így mindenki azt vette észre, nem a füleimet :D

Ha bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan priviben. A FB-on van egy zárt csoport, FÜLPLASZTIKA néven, én alapítottam pár éve. Ott is szeretettel várunk :)

45/F

2021. jan. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!