Lehet nemiszervet kisebbítő műtétet elvégezni? lent infó.
22-23cm-es a nemiszervem és rettentően zavar már.. gyakran kell boxeralsót vennem mert kilazulnak, csak bizonyos nadrágokat vehetek fel mert akkor látszódik és itthon se lehetek melegítőben..
Az ilyesmi műtét ha létezik mennyibe kerülne és mennyire kockázatos?
A legtöbb plasztikai sebésznek van online oldala, ahol tudsz informálódni, kérdezni a lehetöségekröl, ehhez nem kell személyes kontaktus.
Szerintem ezzel kellene kezdeni, márcsak azért is, mert ök azok, akik nem hülyülik el a témát, mint itt is a legtöbb válaszoló, hanem tényleg foglalkoznak a problémáddal.
#13 akkor még jól is járok :D legalább a melón fog járni az agyam :D
#12 köszi az értelmes hozzászólásod. zöld pipáztam
#11 Nem késő, csak mégis kíváncsi vagyok és ott informálódok ahol lehet.
Gyakorlatilag nincs ilyen műtét, ha kivesznek egy darabot a péniszből (máshogy nem lehet rövidíteni) az komoly idegi kapcsolat vesztéssel jár. Érzéketlen leszel.
Amúgy meg miért nem írsz emailt? Kizártnak tartom, hogy ne válaszolnának a sebészek egy rendesen megírt, elérhetősségel rendelkező levélre.
utolsó: nem feltétlen van igazad, a sebészetben nem csak olyan lehetséges, hogy kivágok egy darabot, illetve az idegeket nem kell feltétlen elvágni, igen jól ki lehet preparálni, így nem sérülnek.
De ez természetesen szakember feladta, látatlanban nem lehet semmi konkrét dolgot mondani.
Kérdezö: írj emailt egy-két szakorvosnak és tölük kérj infókat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!