Elálló fül megműttetése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már egészen kiskorom óra zavar a fülem... az egyikkel semmi gond nincs, a másik meg teljesen elálló, rengeteget csúfoltak vele és képtelen vagyok elfogadni..
Esetleg egy piercing segíthet a dolgon? Tudom, hogy jobban odavonzza a figyelmet, csak azt nem, hogy a piercing lesz hangsúlyos és nem lesz feltűnő a fül, vagy mégcsúnyábbnak fog tűnni...
Mennyibe kerül nagyjából egy fülműtét, ha csak az egyik fül érintett?
Mennyire fájdalmas a beavatkozás után, mennyi idő a felépülés?
2020. dec. 3. 03:23
1/3 anonim válasza:
Könnyen meg tudják ezt műteni, ha zavar nincs akadálya nagyon hogy megcsinaltasd. Nem lehet tul drága de interneten mindent megtalálsz es kapsz előtte utani képeket nem nehéz megtalálni.
2/3 anonim válasza:
Alvashoz vegyel fel fulet leszorito fejpantot. Par het vagy honap alatt ingyen oda fog simulni a fejedhez magatol is.
Ezert veszelyes a fulre erositett maszk. Az elao fuleket csinal. Mert a porc az alakul,ahogy nyomjuk.
3/3 anonim válasza:
A #2-es válaszát, mely szerint a leszorító pánt megoldja a helyzetet, sajnos nem tudom megerősíteni. Nekem sem segített. A fülplasztika viszont végleges megoldás. Keresd meg ZÁRT csoportunkat a Facebookon: FÜLPLASZTIKA. Várunk szeretettel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!