Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Elálló fül megműttetése?

Elálló fül megműttetése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egészen kiskorom óra zavar a fülem... az egyikkel semmi gond nincs, a másik meg teljesen elálló, rengeteget csúfoltak vele és képtelen vagyok elfogadni..

Esetleg egy piercing segíthet a dolgon? Tudom, hogy jobban odavonzza a figyelmet, csak azt nem, hogy a piercing lesz hangsúlyos és nem lesz feltűnő a fül, vagy mégcsúnyábbnak fog tűnni...

Mennyibe kerül nagyjából egy fülműtét, ha csak az egyik fül érintett?

Mennyire fájdalmas a beavatkozás után, mennyi idő a felépülés?

2020. dec. 3. 03:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Könnyen meg tudják ezt műteni, ha zavar nincs akadálya nagyon hogy megcsinaltasd. Nem lehet tul drága de interneten mindent megtalálsz es kapsz előtte utani képeket nem nehéz megtalálni.
2020. dec. 3. 06:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Alvashoz vegyel fel fulet leszorito fejpantot. Par het vagy honap alatt ingyen oda fog simulni a fejedhez magatol is.

Ezert veszelyes a fulre erositett maszk. Az elao fuleket csinal. Mert a porc az alakul,ahogy nyomjuk.

2020. dec. 7. 01:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A #2-es válaszát, mely szerint a leszorító pánt megoldja a helyzetet, sajnos nem tudom megerősíteni. Nekem sem segített. A fülplasztika viszont végleges megoldás. Keresd meg ZÁRT csoportunkat a Facebookon: FÜLPLASZTIKA. Várunk szeretettel! :)
2020. dec. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!