Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek 75 kilósan (168...

Szerintetek 75 kilósan (168 cm magassággal) érdemes gyomorgyűrűt berakatni?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök, de pár kilóval jojózok egyfolytában, 12 éves korom óta nem voltam 70 kilónál könnyebb. Igaz, 100 kilón felülről indultam kb. 8 évvel ezelőtt, de egyszerűen annyi stressz és nehéz dolog van az életemben, hogy amit leadok, hamar vissza is szedem, és már elegem van.

2020. nov. 16. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Tehát 168 cm magas vagy, és 75 kg? Az egyáltalán nem sok plusz! Sőt, nagyon is ügyes vagy hogy 100kg felett voltál, és így lefogytál.

Nem hiszem hogy csinálnak gyomorgyűrűt neked. Nem indokolt az esetedben.

Inkább változtass életmódot és mozogj. Találd meg a számodra örömteli mozgás formát. Lehet ugrókötelezés, vagy bármi.

2020. nov. 17. 01:35
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Érdemes kivizsgáltatni magad. Lehet, hogy eü probléma okozza a stagnálást.
2020. nov. 17. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Nem!

Mondjuk szerintem be sem teszik ilyen kis felesleggel

2020. nov. 17. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
A gyomorgyűrű semmit sem ér és bele is nőhet a gyomorba. Akkor inkább sleeve de az se jó, tehát marad a bypass ami a "legjobb" ezek közül szerintem. De felesleges megcsináltatnod, max akkor ha 120-130 kiló lennél.
2020. nov. 18. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem csinálják 120 kg alatt.Sőt,120-150 kg emberek esetében is csak akkor csinálják,ha megpróbált diétazni,de nem sikerült sehogyse.Ez egy elég komoly műtét,és utána is nagyon oda kell figyelni,hogy mit eszik az ember,mert nagyon könnyen tápanyaghiányos állapot alakulhat ki.
2020. nov. 18. 13:14
 6/7 zol56 ***** válasza:
91%
Szerintem sem vészes. Bár nagyon sok függ a kilók eloszlásától is. Semmiképpen nem igényel műtéti beavatkozást. Ha tudod hogy a stressz az oka akkor inkább azon kéne gondolkodnod, hogy azon hogy tudnál változtatni.
2020. nov. 18. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is 168 cm vagyok és fél évvel ezelőtt a súlyom is közel azonos volt a tiéddel. Előtte rendszeresen edzettem otthon és próbáltam odafigyelni az étkezésemre is, de meg sem mozdult a súlyom. Kezdtem feladni és abbahagytam a rendszeres mozgást, majd egy hirtelen jött sugallat okán teljesen az étkezésemre kezdtem fókuszálni. Többször, kevesebbet és mást ettem, mint korábban... eddig 7 kg-tól sikerült megszabadulnom. (Tudom mások akár 20at is leadnak fél év alatt, de én már ezt is sikerként élem meg.) A stressz nekem is hatalmas ellenfelem az életben, szinte már hozzám tartozik, hogy valamin mindig aggódnom és idegeskednem kell. Ennek kezelése is kulcsfontosságú lehet, akár szakember segítségével is. Pszichológust felkeresni nem szégyen és nem kell hozzá betegnek lenni sem.

A gyomorszűkítés, ahogy a korábbi válaszolók írták szerintem sem opció, ilyen kis súlyfelesleg esetén nem végzik el.

2020. dec. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!