Szerintetek 75 kilósan (168 cm magassággal) érdemes gyomorgyűrűt berakatni?
Tehát 168 cm magas vagy, és 75 kg? Az egyáltalán nem sok plusz! Sőt, nagyon is ügyes vagy hogy 100kg felett voltál, és így lefogytál.
Nem hiszem hogy csinálnak gyomorgyűrűt neked. Nem indokolt az esetedben.
Inkább változtass életmódot és mozogj. Találd meg a számodra örömteli mozgás formát. Lehet ugrókötelezés, vagy bármi.
Nem!
Mondjuk szerintem be sem teszik ilyen kis felesleggel
Én is 168 cm vagyok és fél évvel ezelőtt a súlyom is közel azonos volt a tiéddel. Előtte rendszeresen edzettem otthon és próbáltam odafigyelni az étkezésemre is, de meg sem mozdult a súlyom. Kezdtem feladni és abbahagytam a rendszeres mozgást, majd egy hirtelen jött sugallat okán teljesen az étkezésemre kezdtem fókuszálni. Többször, kevesebbet és mást ettem, mint korábban... eddig 7 kg-tól sikerült megszabadulnom. (Tudom mások akár 20at is leadnak fél év alatt, de én már ezt is sikerként élem meg.) A stressz nekem is hatalmas ellenfelem az életben, szinte már hozzám tartozik, hogy valamin mindig aggódnom és idegeskednem kell. Ennek kezelése is kulcsfontosságú lehet, akár szakember segítségével is. Pszichológust felkeresni nem szégyen és nem kell hozzá betegnek lenni sem.
A gyomorszűkítés, ahogy a korábbi válaszolók írták szerintem sem opció, ilyen kis súlyfelesleg esetén nem végzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!