Ilyen orrból lehet normálisat csinálni? Képek lent.
Figyelt kérdés
Ilyen orrom van. A hosszával nincs semmi problémám, az orrcsúcson van egy ilyen vágás szerűség.
Nem pici pisze orrot szeretnék, hanem valami ilyesmit:
Ahol az orrcsúcs normál és nem olyan mint egy s**gg 😂
Válaszokat előre is köszönöm
2020. okt. 26. 17:19
1/13 anonim válasza:
Bármit lehet, csak jó orvos kell hozzá.
2/13 anonim válasza:
Normális orrod van. A belinkelt is olyan, mint a tiéd 😁
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm de sajnos nem.
Az én orrom vége olyan mint ha vágva lenne és nagyon zavar mivel nem simán hosszú, hanem széles is.
2020. okt. 26. 18:10
4/13 anonim válasza:
Amit feltettél magádról képeket, azon semmit nem lehet látni, mert rossz szögböl és túl közelröl csináltad.
Elöször rendesen látható fotót készíts, akkor lehet mondani valamit az orrodról.
5/13 anonim válasza:
Hát a célkép nem sokban tér el az eredetidtől, úgy meg fölösleges kés alá szaladni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Pont ez a baj a plasztikai műtétekkel, hogy az emberek teljesen mást akarnak a meglévő helyett.
Én csak egy kis korrekciót szeretnék, hogy arányos legyen.
2020. okt. 27. 18:58
7/13 anonim válasza:
Menj el konzultaciora plasztikai sebeszhez. O megmondja, hogy kb. mennyire lehet egy ilyen orron drasztikusan valtoztatni
8/13 anonim válasza:
7-es: Épp az, hogy a kérdező "csak egy kis korrekciót" szeretne.
9/13 anonim válasza:
:D pardon, akkor abszolut lehetseges. Viszont konzultacio mindenhogy szukseges
10/13 anonim válasza:
Szerintem csak simán közelebb húzzák a két porc, elülső részét, és máris megszűnik ez a "probléma".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!