Van közületek olyan, aki csináltatott kisajakplasztikát?
#11 Nem ismerkedni akarok,csak szerintem több az olyan pasi akinek be jön a salis punci mint ahánynak nem.
Egyébként nem nemiszervet keres az ember hanem társat.
Aztán persze kiderül, hogy ki alatt mi van,de ha valaki tiszta és ápolt,akkor nincs csúnya punci.
Miután volt pasi aki szex közben otthagyta, valahol megértem a kérdezőt.
Ettől függetlenül én is lebeszélném róla.
Értem. Csak azért írtam, mert sokaknak megváltozik a szexuális életük a kisajak plasztika után. Így ez picit barátságosabbnak tűnik. Bár ki tudja, több beavatkozást igényel ez a saját zsírral való nagy ajak feltöltés is, hogy megmaradjon a végleges eredmény.
Szerintem konzultálj mindenképp orvossal, ha ennyire zavar. Teljesen meg tudom érteni.
Pár hét alatt nyom nélkül gyógyul, nem komolyabb műtét, mint a férfiaknál a körülmetélés.
Szépészeti beavatkozás, szóval zsebbe nyúlós, de minimális az egészségügyi kockázata.
Nem értem miért támadják a kérdezőt. Bezzeg a tetoválás, ami a fél embert beteríti, teljesen oké, ez meg ott van a bugyiban, csak a partner látja. Fura egy világ.
"valakinek annyira visszavágták a bőrt, hogy a csikló teljesen kilátszott és ez fájdalmat okozott neki"
Ez már az a kategória, amikor a vízvezeték szerelő rosszul teszi fel a csapot. Ezért kell megnézni az orvosnak a referenciáit, 3 dokihoz nyugodtan el lehet (=kellene) menni konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!