Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Igaz ez a ciciplasztikáról?

Igaz ez a ciciplasztikáról?

Figyelt kérdés
Pár éve azt hallottam, hogy ha neked komoly lelki sérülést okoz az, hogy kicsi a cicid, és ezt pszichológiai vizsgálattal igazolod, akkor az állam kifizet(het)i a plasztikázást? ez igaz?? azt hiszem, talán Dundika kapcsán mondták ezt annó.
2010. aug. 7. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már régen nem igaz, semmilyen plasztikát nem fizet az állam.
2010. aug. 7. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem igaz. Maximum az USÁ-ban, de szerintem még ott sem...
2010. aug. 7. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
nem hiszem hogy fizeti az állam..:D
2010. aug. 7. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:

De igen US-ben Au-ban meg mindig fizetik, de eleg hosszu a varolista.

A katonaknak, (noknek), matrocoknak ingyenes, minden pszihologus riport nelkul.

2010. aug. 7. 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Ugyan,dehogy!Akkor fizeti,ha már annyira nagy vkinek a melle,hogy a gerincfájdalmai vannak.Ha valaki kis mellekkel született az így járt,az állam nem fizeti ki,csak azért,hogy jobban érezze magát
2010. aug. 8. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
A szilikonmellet nem fizeti az állam, ez hülyeség, de olyan van, hgoyha szülsz, és lóg a melled, pszichológiai alátámasztással felvarrják, de az nem szilikon beültetés, csak mellfelvarrás. Ilyen van.
2010. aug. 8. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tök feleslegeses pszichológushoz menni

Se a nagyobbítást, se a felvarrást nem vizeti az OEP!

A kisebbítést még támogatják

2010. aug. 9. 07:43
 8/11 anonim ***** válasza:
szted a Dundikának nem volt 600 ezer ft ja erre?másik meg olcsó húsnak híg a leve,én inkább fizetek,de csinaljak meg jól.
2010. aug. 14. 08:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Kicsit OFF, de Dundikának 3 MILLIÓBA fájtak a tőgyei (több műtétje volt), és NEM a TB fizette egyiket sem...
2010. aug. 14. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
De ez tényleg igaz amit hallottál. A TB támogatja a plasztikai műtétet, ha arról tényleg vannak papírjaid h abszolút nincs emlőnövekedésed és emiatt gondjaid vannak. Legalábbis nekem ez szóba jött 2éve, amikor a gyerekorvos ajánlotta nekem ezt a módszert. Akkor voltam a 17.életévem végén. Jártunk orvosról orvosra ilyen-olyan vizsgálatokon voltam, és meg is szereztünk minden papírt amit kellett kb fél év alatt... :S. aztán jött a bukta h elmentünk a plasztikai sebészhez aki elmondta a tényt h valóban létezik h TB támogatással megoldható lenne a mellműtét, azonban rengeteg időbe telne. várólistára kerülnél és egészen addig várnod kellene amíg nem lenne előtted már olyan ember akinek azért van szüksége a mellműtétre mert pl rákos volt és le kellett venni a mellét vagy egyéb ilyen-olyan baleset miatt elvesztette. szal a pszichológiai tény eléggé a lista alján helyezkedik el. nekem mondták h várhatnék vagy 3 évet is. és akk mondta azt drága anyukám h jó akk nem várunk hanem megkapom :) na de ez már mind1. a lényeg h tényleg létezik.
2010. aug. 14. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!