Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért rontja el magát minden...

Miért rontja el magát minden 2. nő szájfeltöltéssel?

Figyelt kérdés

Nagyon trendi lett mostanában a szájfeltöltés,és ahogy látom főleg olyan lányok csináltatják, akiknek alapból szép, vastag, természetes szájuk van.

Azokat megértem, akik tényleg nagyon vékony szájjal születnek és zavarja őket, ha minimálisat töltetnek bele, sokat dobhat az önbizalmukon, őket támogatom.

De a nők 90%-a undorító módon túltolja és olyan arcuk lesz, mintha travik lennének.. Vagy ezt csak én látom így? Körülbelül a 10%-a marad meg a "még belefér, természetes hatású" határnál.

Felnézek az instagramra,és folyamatosan ilyen lányokat dobál fel.. 20évesen minimum 35-nek néznek ki. Van sajnos ilyen a saját környezetemben is.

Ti,hogy vélekedtek erről?

23L

2020. júl. 18. 22:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, te milyen környéken élsz, de én kb. százból ha kettő ilyen nőt látok, akkor sokat mondtam.
2020. szept. 6. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!