Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért ellenezte a bőrgyógyász...

Miért ellenezte a bőrgyógyász az anyajegy leszedését az arcomról?

Figyelt kérdés

Van 3 nagy, kiálló, csúnya anyajegy az arcomon. Megnézte, és azt mondta nem kell leszedni, mert nincs baja.

Mondtam, hogy oké, de esztétikai okokból le szeretném szedetni.

Erre azt mondta, hogy nem ajánlja, mert hatalmas hegek maradnak csak az arcomon majd, ami még csunyább mint az anyajegy.

Ilyen van? Eddig minden helyen azt olvastam, hogy megéri leszedetni mert úgy begyógyul, hogy csak egy nagyon halvány heg marad, ami alig látszik.

Mondta, ha mindenképp le akarom szedetni, akkor plasztikai sebézhez menjek.

És esetleg tudna valaki ajánlani Fehérváron olyan helyet ahol le is szedik szépen?

Köszönöm

#anyajegy #Anyejegyeltávolitás
2020. júl. 15. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

1., Azért nem akarta leszedetni első sorban, mert biztos úgy vélte, nem veszélyesek. Nem rákosodnának el.

2., Létezik, hogy annyira mélyen van a gyökere, hogy nagy heg marad utána.

3., Bizonyos hegek begyógyulnak, de vannak amik megmaradnak. Én nem tudom pontosan miért van ez, de anyukámnak pl. 2 nagy anyajegye volt az arcán. Mindkettőt ugyanaz az orvos műtötte, látszólag ugyanakkorák voltak és ugyanolyan alakúak, félék. Az egyik gyönyörűen begyógyult, nem is látszik a nyoma. A másik után még mindig (kb. 5 éve műthette) van egy úgy fél-egy centis nyom.

4., Ha nagyon mélyen van az anyajegy tényleg nem lehet sima bőrgyógyászaton kiműteni. Nekem a számon van egy anyajegy, nem nagy, de az orvosok szerint mély gyökerű. Ha ezt kiműtenék nekem én is plasztikai sebészhez kéne menjek, hogy az anyajegy helyét ki tudják tölteni valamilyen anyaggal. Feltételezem neked is olyan mélyen lenne, hogy csúnya, mély seb maradna utána, és valamivel vissza kéne tölteni a helyet.

5., Azt javaslom menj még el 1-2 bőrgyógyászhoz. De ha mind ugyanazon a véleményen vannak akkor 2 lehetőséged van: beletörődni, vagy plasztikáztatni.

Viszont ha jó szakembernek ítélted meg azt, aki megnézett, akkor szerintem felesleges házalni.

2020. júl. 15. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy nagyobb anyajegy az arcomon, ráadásul még szőrszálak is nőnek ki belőle. Nagyon undi. Én is voltam vele bőrgyógyásznál. Nekem is azt mondta, hogy fölösleges leszedni mert nincs semmi baja, pedig elég sokat nőtt az utóbbi időben. Én mindenképpen lefogom szedetni, az se érdekel ha heg marad utána. Még mindig jobban nézne ki egy kisebb heg, mint egy nagy, kitüremkedő sötétbarna anyajegy. Legalábbis szerintem...
2020. júl. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!