Körmösök és/vagy pillások mellnagyobbítás után mennyi idővel tudtatok újra dolgozni? 2 hét után visszaállni korai?
Nekem felvarrás volt.
Az első héten olyan mintha könyöknél gúsba lennél kötve. Egy szelet kenyeret nem fogsz tudni vágni.
A második hét már jobb, de kb 20-30 perc után lefáradsz. Volt, hogy 1-2 alkalommal beszédültem.
Én a harmadik hét vége előtt nem mennék vissza, az a pár nap sokat tud jelenteni esztétikailag. Minél többet pihensz, annál valószínűbb, hogy nem vérzik be
Első vagyok. Két hét után nem azonnal reggeltől estig dolgoztam. Csak kevés vendég, vendégek között pihenő. De amúgy fájdalmam már nem volt, viszont nagyon óvatosan mozdultam.
És igen, nagyon kell vigyázni, semmi hirtelen mozdulat.
Ha az ember jól is van, nincs fájdalma, az sem jelenti azt, hogy rögtön mindent lehet. A fájdalom meg egyébként mindenkinél más.
Egyik ismerősöm két hetesen felporszívózott🤦🏼♀️ mert ő bírja és semmi nem fáj neki. Le is csúsztak az implantok, újra kellett műteni.
Nyáron ez tuti halál, seblázad lesz, szakadni fog rólad a víz.
Engem tél középén műtöttek, így is 2 jégakuval aludtam az első héten. Ezt a kórházba is vidd és a műtét előtt add le a portán.
Nem, ahogy mondtam izzadsz mint a ló és amúgy is otthon leszel.
Szerezz be kardigánt és ingeket, zipzáras toppokat. Kéz nélkül beleugrós lapos talpú cipő ami nem csúszik.
Amúgy sem nagyon mész sehova egy hétig tuti. Otthonra könnyen felhúzható nadrág, meg cipzáras felső a legjobb.
Nekem is februárban volt a műtétem, igaz pont nagyon enyhe volt az idő. Melegítőnadrágban, cipzáras felsőben és papucsban jöttem haza kórházból, mert a cipőt sem bírtam felhúzni.
Szóval nem kell rétegesen öltözködni, hiszen otthon vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!