Bánta már meg valaki a mellplasztikát?
Nem igazán a kérdésre fogok válaszolni, de talán kapcsolódik a témához.
Nagyon kicsi mellem van, szinte nem is látszik. Évekig gyűjtögettem mellműtétre. Képeket nézegettem, fórumokat olvasgattam.
Ugy éreztem hogy nekem is kellenek legalabb normal meretu mellek. Aztan egyik edzotarsam az oltozoben megmutatta az o szilikonmelleit. Nagyon fura volt a tapintasa, nem tetszett. Mondta a csaj hogy sokat faj a hata es azota hullik a haja is. Neki 3 eve van meg, sokat fizetett erte, legmodernebb anyag stb.
De! Akkor dobbentem ra, hogy ez nekem nem kell! En nem akarok eletem vegeig igy elni, hogy itt faj ott faj, raadasul nem is olyan szep, csak ruhaban, a tapintasa meg fura... szoval lemondtam rola. Abbol a penzbol autot fogok venni.
Szerintem is jot tenne🤗
És egyedül is végig lehet,de azért valami barátnő majd kell gondolom az oltozkodeshez
Ha lehetséges és mindenképp szeretnéd, én inkább a saját zsíros feltöltést ajánlanám, az legalább "természetes". Az én véleményem szerint a szilikon nem szép.
3# ne.
Első: nem tudom a barátnődnek ki csinálta de valószínű nem lett neki jó.
Nekem semmim se fáj tőle, melltartó nélkül is gyönyörű, tapintásra se "fura".
Azt azért ne gondolja senki hogy majd egy szilikon mell természetes tapintású lesz.
Nekem életem legjobb döntése volt.
Általában azoknál van probléma akik nem akarják 100%-osan és nincsenek rá felkészülve lelkileg.
A saját zsíros feltöltésről meg annyit hogy az felszívódik és méretet nem nagyon lehet vele növelni. Annyira szeretem amikor olyanok írnak akik nem értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!