Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ez szerintetek jó ajándék lenne?

Ez szerintetek jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

45 éves apa vagyok, a lányom novemberben lesz 20 éves, egyedül neveltem, még velem lakik. Nagyon erős kissebbségi komplexusa van amiatt, hogy nagyon kicsi mellei vannak, és sokszor mondta, bárcsak nagyobbak lennének.

Arra gondoltam, kifizetem neki a mellnagyobbítást, persze nem meglepetésszerűen, hanem előtte megbeszéljük, orvossak konzultálva, stb. Ha orvos rábólint, nem szólok bele, a méretbe sem, csak kifizetem, szerencsére megtehetem, és nekem a boldogsága mindent megér.

2020. jún. 1. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Inkább pszichológus.
2020. jún. 1. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:
? A lányomnak vagy nekem szól a javaslat? Amúgy miért pszichológus?
2020. jún. 1. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Ez egy nagyon komoly műtét, bármilyen szövődmény, probléma lehet akár most, akár később a szilikon miatt. Érdemes kockáztatni az egészségét ilyen fiatalon? Ha bármi baja lesz tőle, akkor hogy fogod érezni magad?

Én is apa vagyok, de el nem tudnék képzelni egy ilyen szituációt amit leírtál.

2020. jún. 1. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván a lányodnak gondoltam a pszichológust.

A komplexusok nagyrészt több összetevőből állnak, tehát nem csak a mellével lehet gondja. Ha ilyen könnyen megkapja amit akar, akkor nagy az esélye, hogy később orrplasztikát, arcfeltöltést, stb. kíván meg.

Ti tudjátok, és ti döntitek el. Viszont én nem adnám ezt a lányomnak ajándékba, mert sok pasi nem is szereti a műmellet. Plusz ebben a korban gyakori a testképzavar, vagy épp az öngyűlölet amiatt, hogy nem úgy nézünk ki, mint... pl. Kim Kardashian. El kell fogadni önmagunkat, mert nekem így távolból nem az jön le, hogy egy mellműtét után bármi jobb lenne majd.

2020. jún. 1. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a négyes válaszolóval. Mármint, ha a mellplasztika után elfogadná önmagát, az úgy persze, tök okés, de mi van, ha nem? Meg alapból, a lányod fiatal, ilyenkor tényleg elég gyakori az, hogy a fiatal sehogy se fogadja el magát. Mármint, szerinte baj van az orrával, mellével, szájával, stb. Szóval ez elég gyakori ilyen korban, hogy nem képesek elfogadni magukat. Szerintem várni kell még evvel az egész műtétesdivel.
2020. jún. 1. 19:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Csak a mellével van baja, és előtte orvossal konzultálni fogunk (nem csak a plasztikai sebésszel!), stb.

Ha orvos nem bólint rá, kitalálok mást.

És félreértés ne essék, nem az az apuka voltam és vagyok, aki elkényeztette a lányát és akitől mindent csak úgy meg lehet kapni.

Köszi a válaszokat! 😀

2020. jún. 3. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Nekem is a szüleim fizették.
2020. jún. 3. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!