Ez szerintetek jó ajándék lenne?
Sziasztok!
45 éves apa vagyok, a lányom novemberben lesz 20 éves, egyedül neveltem, még velem lakik. Nagyon erős kissebbségi komplexusa van amiatt, hogy nagyon kicsi mellei vannak, és sokszor mondta, bárcsak nagyobbak lennének.
Arra gondoltam, kifizetem neki a mellnagyobbítást, persze nem meglepetésszerűen, hanem előtte megbeszéljük, orvossak konzultálva, stb. Ha orvos rábólint, nem szólok bele, a méretbe sem, csak kifizetem, szerencsére megtehetem, és nekem a boldogsága mindent megér.
Ez egy nagyon komoly műtét, bármilyen szövődmény, probléma lehet akár most, akár később a szilikon miatt. Érdemes kockáztatni az egészségét ilyen fiatalon? Ha bármi baja lesz tőle, akkor hogy fogod érezni magad?
Én is apa vagyok, de el nem tudnék képzelni egy ilyen szituációt amit leírtál.
Nyilván a lányodnak gondoltam a pszichológust.
A komplexusok nagyrészt több összetevőből állnak, tehát nem csak a mellével lehet gondja. Ha ilyen könnyen megkapja amit akar, akkor nagy az esélye, hogy később orrplasztikát, arcfeltöltést, stb. kíván meg.
Ti tudjátok, és ti döntitek el. Viszont én nem adnám ezt a lányomnak ajándékba, mert sok pasi nem is szereti a műmellet. Plusz ebben a korban gyakori a testképzavar, vagy épp az öngyűlölet amiatt, hogy nem úgy nézünk ki, mint... pl. Kim Kardashian. El kell fogadni önmagunkat, mert nekem így távolból nem az jön le, hogy egy mellműtét után bármi jobb lenne majd.
Csak a mellével van baja, és előtte orvossal konzultálni fogunk (nem csak a plasztikai sebésszel!), stb.
Ha orvos nem bólint rá, kitalálok mást.
És félreértés ne essék, nem az az apuka voltam és vagyok, aki elkényeztette a lányát és akitől mindent csak úgy meg lehet kapni.
Köszi a válaszokat! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!