Létezik olyan plasztikai műtét amitől alacsonyabb leszek?
Igen, létezik.
Az alsó lábszáradból kivágnak egy darabot. Komolyan létezik ilyen.
De sokáig csavarok, vasak fogják összetartani a lábszáradat, és hegek is maradnak vissza.
Létezik bizony. A 3/3-as hozzászóló el is mondta a lényeget.
Sokáig tart a rehabilitáció is, és szerintem iszonyú fájdalmas.
Én nem hiszem, hogy bárki Magyarországon végezne ilyen műtétet.
Miért érdekel a téma? Bevállalnád? Ilyen magas vagy?
4-es vagyok. Sajnos nem tudom, hol végeznek ilyen műtétet, én is csak hallottam/olvastam, hogy létezik. Szerintem hivatalosan, szabályos keretek között akkor végzik el, ha a magasságod súlyosan rontja valamilyen okból az életminőséged vagy erősen korlátoz alapvető élettani dolgokban.
Bár ha arra gondolok, hogy régebben mennyi abortuszt végeztek teljesen illegális és életveszélyes módon, akkor szerintem ilyen műtéteket is megcsinálnak sutyiban magukat orvosnak nevező hentesek (és nem, nem vagyok abortuszellenes). És mivel ezeket az "alacsonyító" műtéteket felnőttkorban végzik el (gondolom), így a felgyógyulás, regeneráció is sokkal tovább tart.
Milyen magas vagy amúgy? Gondolom lány vagy, mert fiúk ritkán aggódnak ha túl magasra nőttek.
Én 172 cm vagyok (és lány) és nem bántam volna, ha növök még pár centit, a genetika adta volna, de hát nem...de legalább a tesóm nem hagyott le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!