Nem plasztikai műtétre gondolok,hanem pl. valamilyen étel serkenti-e a mell növekedését,vagy sport.
2010. júl. 30. 10:48
1/10 anonim válasza:
hát én nem tudok róla de szerinted ha lenne ilyen akkor is plasztikáztatnák a mellüket ??
2010. júl. 30. 10:49
2/10 anonim válasza:
asszem a kukorica ha sokat eszel de ezt nem tapasztalatból mondom csak halottam más lányoktól:)
2010. júl. 30. 10:52
3/10 anonim válasza:
Szerintem, fogadd el hogy nincs nagy melled. Hidd ell, nem hátráltat az életben az, hogy kisebb a melled. Egyes pasiknak pl. bejön(: Feleslegesek ezek a mellnagyobbító dolgok:D De am ha utána jársz neten, akkor vannak "mellformáló" gyakorlatok. Mint pl, ha hátadra fekszel, megtöltesz 2 félliteres üveget vízzel, és emelgeted:D Remélem kicsit segíthettem:)
2010. júl. 30. 10:59
4/10 anonim válasza:
Egy rakás krémet és bogyót lehet kapni ami állítólag növel.
De a többségnek nem nő semmit ezektől a készítményektől.
Vana kinek első 3 hónapban egy picit teltebb de aztán viszaáll az eredeti méretre
2010. júl. 30. 11:00
5/10 anonim válasza:
A tornával csak óvatosan!
A mell zsír,tejmirigy és kötőszövetből áll.
A tornával "ügyesen" el eleht tüntetni a zsírt vagyis kisebb lesz a mell :S
Az izom a mellállomány alatt van
2010. júl. 30. 11:01
6/10 anonim válasza:
Igen létezik. Úgy hívják: álom!
Viccet félretéve: vagy még idővel nőni fog, vagy hízással...
2010. júl. 30. 12:40
7/10 anonim válasza:
fogamzásgátlótól, ha szerencsés vagy:)
2010. júl. 30. 20:24
8/10 anonim válasza:
GYŰJTS... mert hatásosabb nincs a mellplasztikánál és az hogy egy negyed számmal megnövekszik akármi miatt is a melled nem lesz elég.
én azt modnom akinek nem kell az ne csináltassa meg de akinek tényleg kicsi és zavarja az tegye meg. jobban fogja érezni magát sokkal.
2010. júl. 30. 21:40
9/10 anonim válasza:
Ja és hozzáteszem hogy egy nő nem a mellétől lesz nőies. sokkal fontosabb az egész alak.Szerintem a fenék sokkal fontosabb.
Előző kommentelő.
L
2010. júl. 30. 21:43
10/10 anonim válasza:
mell masszás otthon is lehet végezni, sport az nem annyira jó, azzal csak égeted a zsírt a melledből :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!