Miből hozzam össze?
Akkor minek írjátok? Meg minek flegmázol? Jaj szegény de sajnállak nem vagy valami okos lány.
Neked ha meglenne csináltatva a melled akkor se lennél boldog mert nagyon beteg vagy agyilag. És nem a melled miatt.
Ő írta, mert azt hitte úgy van de válaszoltam h nem hiszem h úgy megcsinálják.
Attol, hogy ezt írta nem kell se őt, se engem letamadni
Egyébként kerlek nyugodj meg nem tesz jot ha idegesen egy ismeretlen lanyt sértegetsz!;)
Ja és szerintem te vagy beteg agyilag ha erre van időd, inkább menj és csinalj valami hasznosat vagy ha már itt tétlenkedsz akkor viselkedj úgy ahogy egyébként normal esetben kell itt, és ha annyira szeretnel választ irni a kerdesemre akkor az ne az idegbetegséged megnyilvanulasa legyen már, hanem értelmes válasz, mert elvileg erről szól ez az oldal! 😘
Hagyd rá, ő maga is leírta, hogy lelkileg off 😃
Végre kapott valakitől megerősítést, hogy milyen jó lesz a műanyag mellekkel élni és most örül magának.
Képzeld mekkora arca lesz majd akkor, ha már most ilyen… 😀
Elhiszitek nekem, hogy nem ez a gyakori kérdések lényege?😀
De egyébként orulok ha elvagytok, további jó idotoltest a kérdésem alatt kedveskék!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!