Hogyan lehet a mell növekedését még pubertás korban felgyorsítani?
Figyelt kérdés
(Nem feltétlen helyes a kategória)2020. máj. 4. 12:34
2/9 anonim válasza:
A mellméret genetikától függ. De ha jól elhízol, akkor azzal tudod még növelni a mellméretedet.
3/9 Angel369 válasza:
Például masszázzsal,ha olajokkal csinálod még jobb.
4/9 anonim válasza:
3-as! Milyen olaj? Étolaj?🤔 Babaolaj?😂🤣😅
5/9 anonim válasza:
Hízással. Mondjuk fogyáskor ugyis lemegy és lehet lógni fog utana.
6/9 anonim válasza:
Okoskodók akik hízást, genetikát meg "kézrátételt" prédikálnak jobban tennék ha meg sem szólalnátok!
Ha nem értetek a mellünkhöz, minek kell okoskodni?
"Angelnél" a pont, hiszen bioboltokban, drogériákban, online shopokban lehet erre a célra kapni készítményeket mint pl a Sheavaj szőlőmagolaj, aminek alkalmazásával feszesebbé is teszi a mellet, nem csak nagyobbá "varázsolja".
Tapasztaltam én is ennek hatását, szóval csak ajánlani tudom!
L
7/9 anonim válasza:
Miért pontoztatok le???
Nem tetszik az igazság???
8/9 anonim válasza:
1-esnek olyan "kézrátételt" adok hogy leszédül!
9/9 anonim válasza:
6-os te miért oktatsz ki másokat amikor ugyanolyan hülye vagy mint ők? :D Imádom amikor a hülye próbál okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!