Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok! Mennyire jön be a...

Lányok! Mennyire jön be a műizom? (szilikonos)

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 26. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Te jó ég!

Ez szánalmas és undorító.Nagyon remélem hogy nem lesz ez a természetes.

Amúgy meg nem mindegy...egy nő szerinted mit tud tenni,hogy nagyobb mellei legyenek?Semmit.Amekkorát a Jóisten ad akkora lesz.A férfival ellentétben aki tehet érte,hogy izmos legyen.

Jó a fenékfeltöltéssel én sem értek egyet,mert azon is lehet dolgozni,DE egy férfi sokkal hamarabb tudja formálni az alakját mint egy nő és nem kellenek évek ahhoz hogy természetesen izmaid legyenek,pár hónap alatt is rengeteget izmosodhatsz.

A konditerembérlet meg jóval olcsóbb,mint egy ilyen műtét.

Én egy ilyen szilikonos izmú férfival szóba sem állnék,ilyen lusta disznó egy nőnek sem kell!

2010. júl. 28. 14:35
 12/21 anonim ***** válasza:

20:51 vagyok.

Úgy érzem,h meg kell védenem a kérdezőt,ugyanis

1. Nem az volt a kérdés,h tetszik a műizom,szerintetek szánalams vagyok-e

2.Az egy dolog,h a pasik jobban,gyorsabban fejlődnek,de pl ha idősebb lesz akkor az ugyan úgy ott marad...

2010. júl. 28. 20:07
 13/21 A kérdező kommentje:

"egy nő szerinted mit tud tenni,hogy nagyobb mellei legyenek?"

Például eszik sok kenyeret és édes gyümölcsöt? ;)

2010. júl. 28. 21:06
 14/21 A kérdező kommentje:

"Pár hónap elég lenne a kondiban!"

Szerinted. És az mire lenne elég. A Van damme szerinted pár hónap alatt lett olyan? Legalább 5 év edzés mire úgy néz ki valaki. És egy nőnek mennyiből tart kicsit növeszteni e mellét mondjuk sok tésztával? Pár hét kb.

Na meg attól, hogy valaki "kondizik" nem lesz helyből tök formás is, tévedésben élsz.

2010. júl. 28. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
a mellét enm kehet növeszteni senkinek-.- Ha íhzik akkor zsír lesz rajta igen,de akkor kövér is lesz
2010. júl. 28. 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

Te élsz tévedésben!

A tésztától nem lesz egy nőnek nagyobb melle,csak meghízik és ESETLEG rakódik le a mellére is,de az meg aztán hogy néz ki...

Amúgy meg a mellműtétekkel sem értek egyet mindenki fogadja el magát olyannak amilyen.

És igen is lehet formálódni hónapok alatt is,nem leszel izompacsirta,de lesz valami izmod.Mit akarsz,hogy egyik napról a másikra óriási izmaid legyenek?

Még én is formálódtam néhány hónap alatt,pedig lány vagyok és ez nekünk sokkal nehezebb.De látom te nem vagy képes elmenni konditerembe,neked egy csettintésre kellenek az izmok.Oké csináltasd meg.Minden esetre érdekes lesz,hogy a tegnap még cingár legény voltál ma meg izompacsirta.

Inkább legyen a pasi cingár mint műizmú.

Amúgy meg ezeket nem sértésnek szántam,hanem jót akarok,de te tudod biztosan lesz majd akinek bejön a műizom.

Amúgy láttad a válaszokat és nagy részének nem tetszik.

Pontozz le nyugodtan,ha ettől jobban érzed magad,ha lehet 0%-ra ,nekem az sehol sem fáj;)

2010. júl. 29. 10:12
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

"egy nő szerinted mit tud tenni,hogy nagyobb mellei legyenek?

Például eszik sok kenyeret és édes gyümölcsöt? ;)"

Ezen jót nevettem XD

Hiszen te már csak tudod,gondolom tapasztalat ;)

2010. júl. 29. 10:17
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

undorító .. a lányoknál is van undorító..

de ha egy lánynak kicsi a melle nem tud ellenne mit tenni

ha egy fiú nem izmos , implantátum nélkül is tud ellene tenni..

2010. júl. 29. 14:56
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

szar, gaz, undorito, nagyon undorito, annal is undoritobb...

Baratnoimmel a varosban lattunk egy palit akinek muizmai voltak, majdenem behanyt az egesz utcca, tehet egyetertettek az elso mondatommal...

2010. júl. 29. 22:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább legyen valaki vékony, minthogy műizma legyen, tényleg szánalmas. Ne haragudj, ez a véleményem.

A nőnek nem oda megy a zsír ahova szeretné, valaki fenékre hízik, valaki mellre. Én pl mellre, igen szerencsés vagyok, de nincs mindenki így. Inkább legyen a nőnek is kisebb melle, minth felfújt lufik legyenek :)

Amúgy meg páran akik kondiznak lövik is magukat, marhára nem egészséges... de ez van, nekik hamar lesz izmuk.

Ha nem lennél lusta akkor, ha nem is natúr edzéssel és van rá ennyi fölös pénzed vegyél tápkiegeket és menj legyúrni. Szerintem aki keményen edz, akár az elején, akár pár éve dícsérendő, mert van benne lelkierő ehhez. Sajnálom, ha neked nincs és az az élvezetesebb egy férfi számára, ha küzd valamiért. A gondolkodásoddal vannak nagy bajok, nem azzal h vékony vagy ;)

2010. aug. 13. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!