Altataskor milyen ruhaban kell lenni?
Figyelt kérdés
Altatas alatt miben kell lenni? Sokan azt mondjak hogy csak bugyi maradhat. Adnak ra valami mutos ruhat amit fel kell venni? A mutoasztalon maradhat a mutos ruha vagy puceron kell lenni? :O2020. márc. 1. 02:06
2/7 anonim válasza:
Nekem műtét előtt le kellett tusolnom, kaptam egy steril eldobható hálóinget, abban sétáltam be a műtőbe, alatta semmi nem lehetett, bugyi sem, majd ott a műtőasztalon leszedték rólam, teljesen meztelen voltam, de amíg nem altattak el, betakartak, utána nem tudom hogy volt, mert ugye aludtam😁
4/7 anonim válasza:
Attól függ milyen műtét. Nekem mellműtétnél maradhatott a bugyi és a rövid nadrág is (persze nem farmer hanem otthoni, pamut anyagú)
Olyan műtétnél ahol a hasadat műtik vagy a környékét ott bugyi nélkül meg persze felül meztelenül.
5/7 anonim válasza:
Második vagyok. Nekem is mellműtét volt, de semmi nem lehetett rajtam. “Sterilen” kellett bemennem a műtőbe.
6/7 anonim válasza:
A mellemet műtötték, nekem csak bugyi volt, meg az a zöld lepel.
7/7 A kérdező kommentje:
Eloszor orrmutetem lesz, aztan majd kesobb mell.
2020. márc. 2. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!