Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Altataskor milyen ruhaban...

Altataskor milyen ruhaban kell lenni?

Figyelt kérdés
Altatas alatt miben kell lenni? Sokan azt mondjak hogy csak bugyi maradhat. Adnak ra valami mutos ruhat amit fel kell venni? A mutoasztalon maradhat a mutos ruha vagy puceron kell lenni? :O
2020. márc. 1. 02:06
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen meztelen.
2020. márc. 1. 04:19
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem műtét előtt le kellett tusolnom, kaptam egy steril eldobható hálóinget, abban sétáltam be a műtőbe, alatta semmi nem lehetett, bugyi sem, majd ott a műtőasztalon leszedték rólam, teljesen meztelen voltam, de amíg nem altattak el, betakartak, utána nem tudom hogy volt, mert ugye aludtam😁
2020. márc. 1. 06:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nincs az emberen
2020. márc. 1. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Attól függ milyen műtét. Nekem mellműtétnél maradhatott a bugyi és a rövid nadrág is (persze nem farmer hanem otthoni, pamut anyagú)

Olyan műtétnél ahol a hasadat műtik vagy a környékét ott bugyi nélkül meg persze felül meztelenül.

2020. márc. 2. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Nekem is mellműtét volt, de semmi nem lehetett rajtam. “Sterilen” kellett bemennem a műtőbe.
2020. márc. 2. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
A mellemet műtötték, nekem csak bugyi volt, meg az a zöld lepel.
2020. márc. 2. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Eloszor orrmutetem lesz, aztan majd kesobb mell.
2020. márc. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!