Szilikoncicisek hány centisek vagytok hány évesek és hány kilók és mekkor impiket rakattatok és most mekkora a melltartótok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 12:11
1/4 anonim válasza:
37 éves vagyok 168cm és 56kg.Az implim 310cc.
A méret függ a mellkasi adottságoktól nagyban és persze hogy mekkora az "alapanyag".Az enyém abszolút nem nagy,a melltartóméretem így is "csak" 80/B-s lett a 80/AA-s helyett. :)
2/4 anonim válasza:
Ha az érdekel hogy mekkora implivel milyen melltartóméretet lehet elérni akor inkább
a mell alatti +a műtét előtti mellkörfogat+ az impli mérete és a műtét utáni mellkörfogat mérete adhat támpontot.
3/4 anonim válasza:
20éves vok, műtétem 18évesen volt.
158cm, 47kg, és izom alá kaptam 325cc-t.
mellem semmi nem volt. totál lapos.
kb 71cm lehetett a mellbőségem, most úgy 86cm.
melltartót nem hordtam mivel nem volt mire felvenni, most 75C-és (H&M-es melltartó)
4/4 anonim válasza:
173cm, 56kg, 23 éves. 305CC implantot kaptam izom alá, így 70-75 AA-ból 70-75 C lettem. Mell alatti körfogatom 70cm (előtte és utána is :D), mellcsúcson mért körfogat előtte 76cm, utána 83cm. Remélem segítettem. Te is mellműtétre készülsz? Esetleg már túl vagy rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!