Létezik bárhol a világon magasság csökkentő műtét?
Szeretnék 10 centivel alacsonyabb lenni, és már ott tartok, hogy bármennyi pénzt, vagy bármit megtennek, hogy alacsonyabb lehessek. Rettenetesen fusztral a magassagom, hogy mindenhol én vagyok a legmagasabb, minden lány barátaom kisebb nálam. Néha látom magam képeken, és olyan idiótan nézek ki ilyen magasan.
21/L
175 centi körül vagyok.
160-165 centit látom ideálisnak.
Ne legyél már ilyen butus, nincs azzal gond, ha ilyen magas vagy. Azt hittem 180-190 körül vagy, mert az magas. A 175cm az szinte majdnem az átlag női magasság, nem olyan vészes csak te látod így. Rengeteg maga, helyes srác van, akik imádják a magas csajokat, szóval ne aggódj és húzd ki magad. Valószínűleg hosszúak is a lábaid ilyen magassággal, amiért a pasik bolondulnak. Sok nő irigykedve gondol az ilyen nőkre, mert modell alkat vagy. Ne szomorkodj, inkább örülj, hogy ilyen szép magas vagy.
174cm 19/L
A kérdésed alapján azt hittem, hogy legalább 190 fölötti vagy (azzal sem lenne semmi baj).
Ekkora hülyeséget, 175 egyáltalán nem nagyon magas.
előző vagyok, folyt.
Főleg úgy hogy manapság fiatal srácok közül kb minden második megvan 190 centi. Nekik ez ideális.
“ 175 centi körül vagyok.”
:) Modell vagyok, es naponta panaszkodik nekem a tobbi lany, hogy miert csak 175ig nottek, mert 176-79 koruli magassagot szeretnenek.
Egyebkent en is ennyi vagyok, en szeretem, nagyon jol lehet oltozkodni hozza es neha elonyos, ha kitunsz a tomegbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!