Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért piszkáják ha valakinek...

Miért piszkáják ha valakinek szilikon/mű mellei vannak?

Figyelt kérdés

Ha egy lány vékony,kockás hasat szeretne,akkor a melle is lemegy. De az úgy nem szép. Én jól akarja magát érezni, azzal,hogy legalább jól néz ki.

Nem azt mondom,hogy óriásiakkat csináljon valaki,csak anniyra hogy jól érezze magát.

Amugy tényleg gáz,ha valaki csináltat magának?

2020. febr. 3. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem tetszik. És ismerősök körében nem azok csináltattak, akiknek nagyon kicsi volt. Inkább teljesen átlagos mérettel rendelkezők csináltattak óriási labdaszerű melleket. Baromi természetellenes.
2020. febr. 3. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne gáz? Csak akkor gáz ha TE annak tartod magadon. :D Engem nem zavarna.
2020. febr. 3. 19:53
 3/16 A kérdező kommentje:

Nekem nincs,mivel fiatal vagyok még.😇

De a későbbiekben szerernék kocka hasat amihez sajnos lefog menni a mellem is és nem érezném jól magam,mert a lapos mell nem szép egy nőn. Szerintem

2020. febr. 3. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
37%

Mert sokan irigyek. Akkor is ha azt mondják h "undorító a mű mell".

Szerintem mindenki csinaljon azt amit akar. Ne masoknak akarj megfelelni es tetszeni, hanem saját magadnak! Akinek igazán fontos vagy, az úgyis úgy fog szeretni ahogy vagy

2020. febr. 3. 20:06
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Sokkal inkább kicsi de természetes mell, mint egy sebész által megalkotott, tökéletesnek tűnő, MŰANYAG mell.

F28

2020. febr. 3. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Egy gondolatot megosztok én is. Ha nem érdekel ne olvasd el.

(Szerintem nem a műmell a gáz hanem a kondis csajok. Nagyrésze akkora valagat növeszt, hogy az már a groteszkség határt súrolja, emellé meg ha be is száradnak vagy eresednek az meg a csúcs.)

A mell méret tök mindegy, szerintem, ha kicsi ha nagy ha az megtetszik akin van nem fog érdekelni, max egy éjszakásnál döntő. Inkább egy vékonykás csaj kis mellel, mint egy kockás hasú eres B-C vagy D-vel.

2020. febr. 3. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha magadnak akarsz tetszeni akkor hajrá.

Ha a férfiaknak akarsz tetszeni akkor ne csináld.

2020. febr. 3. 20:46
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam nagyon kigyúrt testre. Csak kocka ha és kicsi forma. És igen magamnak akarok tetszeni.
2020. febr. 3. 20:49
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Egy csomó vékony, szép hasú lányt ismerek, akinek nem tűnt el a melle 😊 a testépítő csajoknak, akik nagyon komolyan csinálják, szokott lemenni. Főleg komolyabb kategóriákban.
2020. febr. 3. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
28%

5-ös, te se láttál még életedben közelről műmellet az is biztos :D

Az a baj az emberekkel hogy azt hiszik a műmell mindenkinek olyan mint ami pl Victoria Beckhamnek volt vagy mint Pamela Andersonnak. Mert azok aztán nem voltak szépek tényleg.

Nekem az van és gyönyörűek.

2020. febr. 4. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!