Ha valakit atoperalnak nővé akkor a nemi szervét is atoperaljak nővé?
Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 08:13
11/12 anonim válasza:
abban egyetértek, hogy a kromoszómáidat nem tudod megváltoztatni. viszont ha nőként prezentálod magad a társadalomban, akkor én nőnek foglak tartani. itt kell elválasztani a társadalmi nemeket, és a biológia nemet. amúgy az emberek kb. 90%-ánál ez matchel, szóval én személy szerint nekem ezért nem tetszik, hogy ennyit pörögnek ezen az emberek (mind jobb és baloldalon) amikor sokkal fontosabb témák is vannak.
viszont irl nem tudom, hogy tudnál valakit férfinak hívni, ha teljesen úgy néz ki mint egy nő. az, hogy valaki másneműnek érzi magát, az személy szerint nem rám tartozik, nincs rám hatással, nem az én dolgom. szóval valószínűleg én vagyok túl libsi, viszont én erre azt mondom, hogy nyugodtan operálja át magát ha neki így jobb.
12/12 anonim válasza:
Nem mindenki operáltatja át a nemi szervét is. És szerintem azok teszik jól. Utána lehet olvasni, hogy hány ember bánta meg és éli hatalmas fájdalmakkal le az életét.nagyon sajnálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!