Aktív sport (ju jitsu, box) kizárja az implantátumot?
Nem ajánlott.
A ju jitsu-nál főleg, mert a boxban még csak - csak van mellvédő.
Esetleg más harcművészet, amire válthatnék?
Amit még alkalmanként csinálok: íjászat, lovasíjászat, lovaglás, sportlövészet, falmászás, úszás, futás, görkori, fitnesz. Csak néha, szabadidőmben, mikor mihez van kedvem.
De kell vmi állandó, ahova rendszeresen járok, illetve tanulok önvédelmi technikákat.
Komolyan lemondanál a szenvedélyedről, amit már gyerekkorod óta űzöl és szeretsz egy ilyen ostoba dolog miatt?
Csak azért állnál át egy “könnyebb”, számodra kevésbé megerőltető sportra, hogy elmondhasd, hogy X kosárral nagyobb lett a melled?!
Ne haragudj, de ez nettó ostobaság.
Nekem nagy mellem van (természetesen), és mindig irigyeltem azokat a nőket, akik könnyen mozognak, nem áll fenn náluk ez a zavaró tényező.
Én gyerekkoromban tornász voltam, - aztán amikor érni kezdtem, az idő megmutatta, hogy az ilyen sportokat űző lányok nagy része teljesen más alkattal rendelkezik, mint amilyen én vagyok. Mivel nagyobbak lettek a domborulataim, nehezebben tudtam mozogni, akkor az emberiség a leszorítós melltartókat még hírből sem ismerte. Szégyenlős lettem, begubóztam, és nem is folytattam, - ami kár, mert még mindig ég bennem a vágy, hogy valami hasonló sportot űzzek hobbiból, szimplán örömforrásként. Te legalább ezt nem mondhatod el.
Amúgy Rubint Rékát sem zavarja, pedig ő 8-10 órát ugrál naponta, - szóval... 😏
Nagy implantom van. 10 eve kuzdosportolok. Sok evig bjj-re jartam. Most boxolok. Mellvedot nem hordtam. Zsele toltetu implantom van. Nem folyik ki.
Csinaltass jo nagyot. Max neked is a hatad fog fajni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!