Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Dr. Kárász Tamáson kívül kit...

Dr. Kárász Tamáson kívül kit ajánlanátok még orrplasztikai műtétre?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, semmi gondom nincsen a doktor úrral, de szeretném több orvos munkásságát is “megvizsgálni” mielőtt belekezdenék egy ilyen beavatkozásba. :)
2019. dec. 4. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Dr Karasz rontotta el a szepyegkiralyno orrat. Kulcsar Edinaet. Ugyh ot hanyagold. A kondibol is ismerek egy ronda not,ot is Karasz mutotte.

Keress vki mast!!

2019. dec. 5. 02:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Wow, ezt nem is tudtam! Azt hittem ő hozta rendbe Edina orrát, még nyilatkozott is róla és az orvosáról!

Rezek Ödön nevét látom még sok helyen, azonban képeket, referenciákat sehol sem :(

2019. dec. 5. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Krasznai Zsolt
2019. dec. 5. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Varga Klára, Rezek Ödön, Járai Tamás.
2019. dec. 6. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Rezek! Itthon kétségkívül ő a legjobb. Engem ő műtött 5 hónapja és maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Két lányt is ismerek, akiket előttem ő műtött és nagyon szép orruk lett(amúgy Sarka Kata és Voksán Virág orra is az ő műve). Kis pisze orrom lett, előtte nagy sasorrom volt, görbe és hosszú, gyűlöltem. Végre nem vagyok rosszul, mikor meglátom magam egy fotón :D

Szemből nézve még kicsit duzzadtnak látom. De elvileg még fél évig változgat az orr, szóval biztos fog még lejjebb apadni. Bár az se zavarna, ha nem változna, így is fényévekkel szebb lettem, mint voltam. És ez volt a cél. Amúgy Rezek 900 ezer - 1 millió körül műt. Nála jobb dokikat csak külföldön találsz, de ott mondjuk 3-5 millióért. Bár Isztambulban 2000 euróért is brutálprofi dokik műtenek, ha nem gond neked az utazás :)

Hozzáteszem Rezekről is lehet negatív véleményeket olvasni! Nincs olyan orvos, akinek minden egyes operációja jól sikerül. De arányaiban ő végzi a legtöbb jól sikerültet itthon.

2019. dec. 13. 07:31
 6/7 anonim válasza:

Karasz mutott engem is, ha nem az orrnyerged csak a problema hanem az orrcsucs is akkor ne hozza menj!! Nekem se lett jo..sot...!

Rezeket, csuha lajost , varga klarat mondtak mar tobben hogy ok jok! De mint az elottem kommentelo is irta mindegyikrol tudsz rosszat olvasni!

2020. márc. 2. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
:)
2020. máj. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!