Orrplasztika után haza?
Figyelt kérdés
Akinek volt orrplasztikája és nem a lakhelyén, hanem másik városban csináltatta, hogy ment haza utána?
Nem fognak elvinni és valószínűleg egyedül fogok menni.
Busszal vagy vonattal mennék, de nem szeretném riogatni az embereket..
Mennyire kellemetlen utána utazgatni? Fájdalom másnap mennyire erős? Jobb lenne, ha mégis elkísérne valaki?
2019. nov. 30. 15:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem inkább kísérjen valaki el, de mikor mész haza legyen veled valaki, hidd el jobb lesz az úgy
2/3 anonim válasza:
TAXI. Szánd rá a pénzt. Így kísérő sem kell.
3/3 anonim válasza:
Fuh, én biztos nem szálltam volna tömegközlekedésre, gyakorlatilag az orrod alatt lesz egy vérrel átázott parittyakötés, plusz az orrodon a gipsz, ez már épp elég bizarr lenne, és csak szájon át kapsz levegőt, ami növeli annak is az esélyét, hogy betegséget kapsz el az emberektől. Ami semmilyen műtét után nem szerencsés. Ja és persze a buszon való rázkódás sem tesz jót a frissen szétvert orrodnak. Minden egyes lépésnél érzed, szóval én még csak a pályaudvarra kisétálást sem vállalnám be, mert tényleg kellemetlen a séta még napokig a műtét után. Úgyhogy mindenképp javaslom, hogy valahogy oldd meg a kocsival való hazajutást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!