Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy mellnagyobb...

Mennyibe kerül egy mellnagyobbító beavatkozás?

Figyelt kérdés

Barátnőmet meg szeretném lepni egy ilyen beavatkozással. ( nekem jó úgy ahogy van de a női elégedetlenség határtalan)

Eddig sajnos nem álltunk úgy hogy beleférjen de már kint dolgozok Franciaországba és megtehetem.

Szeretném megkérdezni hogy milyen árakban mozognak és milyen fajták vannak ( gél , zsellés stb )

2019. nov. 18. 01:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy megbizhato plasztikai sebesz akar 1milliot is elkerhet.
2019. nov. 18. 01:29
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Az enyém pl több volt mint 1 mill.

Olcsó húsnak meg híg a leve

2019. nov. 18. 04:07
 3/9 anonim ***** válasza:
20%

Jaj, de drága vagy, hogy ilyen jut eszedbe!

A nagyágyúk Krasznai, Kárász millió felettiek, de gyönyörű lesz a cici.

A többiekről nem tudok.

Érdemes plasztikás fórumokon nézelődni, hogy kirő, mit írnak.

2019. nov. 18. 06:45
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
Barátnődet??? Remélem, nem férfi vagy!
2019. nov. 18. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Milliós összeg (min. 1 millió felett). Baromi gáz dolog, ha a pasija vagy és ilyen ajándékot adsz neki.
2019. nov. 18. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg aranyos, hogy vagyik ra es te kifizetned:)

En 600ezerrol tudok, (5eve volt) profi es torodo orvosnal , gyonyoru eredmennyel.

Aki a mediaban is ismert annak megy par szaz ezer arra is, hogy mi a neve

2019. nov. 18. 10:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen köszönöm a válaszokat! :)

Lehet hogy én nem értem de ilyet nem szoktak ajándékba venni? ( nem vagyok gazdag.. sőt komplett 3 havi fizetésemet teszem el rá) viszont szerintem biztos hogy örülne neki nagyon...

Már 5 éve együtt vagyunk és van egy fiunk is akit már nem szoptat ( úgy tudom hogy akkor nem lehet ha igen) nem illik ilyet?

2019. nov. 18. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem az illik miatt húznak le, hanem azért, mert sokan ebből annyit szűrnek le, hogy TE nem vagy megelégedve a párod melleivel, és azt amit te állítasz (hogy de, neked így is tetszik) úgysem fogják elhinni neked. De ezzel nem is kell foglalkoznod, ha a párod ennek az ajándéknak örülne, az kizárólag kettőtökre tartozik. Viszont bizonyosodj meg róla, hogy valóban tetszene neki ez az ajándék, és beszéld meg vele azt is, hogy kivel szererné elvégeztetni a beavatkozást, ugyanis igencsak kellemetlen lenne, ha egy olyan orvost választanál akinek ugyan a presztizse nagy, de a barátnődnek mondjuk pont nem szimpatikus, így nem szívesen bízná magát az adott szakemberre.

Én is nagyon elégedetlen vagyok a melleimmel, a párom így is szereti őket, de tudja mennyit dobna az ömbizalmamon a szép mell,így ha megcsináltatnám nem szólna bele. Ezek alapján nekem is jól esne a gondolat, én is örülnék egy ilyen ajándéknak egy részről (másrészről azért nem, mert feszélyezne, ha ennyit költene rám ilyesmi miatt), de mindenképpen az egész procedúrát közös döntések alapján akarnám vele intézni, ha elfogadnám az ajándékát.

2019. nov. 18. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

1 és 2 millió forint között csinálják meg itthon tisztességesen. Ezeket a pár százezer forintos "sebészeket" el kell felejteni.

Nyugaton 15 - 30 ezer €.

2019. nov. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!