Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Cicis téma. Mellfelvarratás...

Cicis téma. Mellfelvarratás állami kórházban, hogyan induljak el?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyzetben vagyok, hogy nagyon fiatalon ilyenen kell gondolkozzak. Viszonylag kicsi, de lógós cicim van, nagy mellbimbókkal.

Sokáig fel sem merült bennem, hogy ez probléma lenne, hiszen egy hosszú párkapcsolatom volt ez előtt, a fiú pedig tökéletesen imádta a melleim úgy, ahogy vannak. Viszont most, hogy már másfél éve egyedül vagyok, és egyre inkább úgy érzem , jöhetne egy új kapcsoalt, nő bennem a feszültség... Biztosan találnék a korábbihoz hasonló elfogadó párt.. de komolyan gondolkozok a felvarratáson. Takargatom magam, strandra sem mentem ez miatt már jó pár éve, mert melltartóval sem tudok szép formát elérni sajnos. A hiúságomon kívül kényelmetlen is, alváskor többek között. Úgy gondolom ,nem ezekkel a problémákkal kellene foglalkoznom ilyen fiatalon...

Na a lényeg: Hogyan induljak el, ha nem magánklinikán, hanem államiban szeretném felvarratni a mellem? Nyilván térítéses ellátásra gondolok :) Tudom, hogy ott is dolgoznak szuper orvosok, és lényegesen olcsóbb is, mint a magánklinikákon.

Szívesen várom az ötleteket, esetleg tapasztalatokat. :)

2019. okt. 8. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
Minden esetre sok önbecsülést, sikerélményt és örömöt kívánok neked. :)
2019. okt. 8. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Én azt gondolom, hogy nem dobja meg sokkal az árat a magán klinika.

Például az én dokim tavaly még állami kórházban végezte a plasztikai műtéteket, akkor egy implantátumos mellnagyobbítás 900ezer ft volt. Idén magán klinikán műt már, azóta 1,1 millió az ár. (De ez minden éveben alapból emelkedik) Mert ugye a műtéti költségeket ígyis-úgyis ki kell fizetni, pluszban max a magán klinika ára, x ft/ éjszaka, de az szerintem minimális, hiszen csak egy éjszakát van bent az ember.

Én azt mondom, hogy ha komolyan gondolod, akkor menj el konzultációkra. Akár többre is! Hallgass meg több szakvéleményt. Általában ezek ingyenesek. Ott az orvos tud pontosat mondani, nyugodtan rá lehet kérdezni az árra. Keresgélj, nézz ki pár orvost, csatlakozz fórumokhoz, csoportokhoz.

Nem tudom hova valósi vagy, hol keresel orvost.

Szegeden dr Kiss Erikát nagyon dícsérik, ő úgy tudom állami kórházban műt. Nagyon szép munkákat láttam tőle.

Dr Sebestyén Judith, Budán az Istenhegyi klinikán műt, de Pesten az István kórházban konzultál. (Lehet ott is műt, ebben nem vagyok biztos). Neki is nagyon szép munkái vannak. Nála egy felvarrás 500ezer körül van.

A legjobb varrásban és mindenben dr Kovács Ferenc Ágfalván. Álom ciciket csinál, úgy varr, hogy semmi nyoma nem marad utána. Nála 800ezer körül.

De azt tudnod kell, hogy a felvarrás sem egy örök élet. Van akinek 1-2 év múlva ugyan úgy megereszkedik a melle. Ez függ a kötőszövetektől is. De pont ezért mondom, hogy el kell menni konzultációra, a doki megnézi, elmondja a véleményét, elmondja, hogy szerinte mi lenne a legjobb.

2019. okt. 8. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Még annyit hozzátennék a tegnap esti monológomhoz, hogy nagyon jól gondold át, hogy kit választasz. A mellfelvarrás egy nagy “roncsolással” jàró műtét, sok lesz a vágás, sok lesz a heg. Ne kórházat válassz, hanem jó szakembert! Nem mindegy, hogy az adott orvos hogy varr. Ha elrontják, egy életre megnyomoríthatnak, lelkileg is. Ez nagyon fontos, hogy ne azt nézd, hogy ez itt van a szomszédban meg ez a legolcsóbb. Alaposan nézz utána, informálódj és nagy körültekintéssel válassz orvost!
2019. okt. 9. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
A Hoxa Mellplasztika forumon erdeklodj.
2019. okt. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!