19 évesen csináltassam meg a melleimet? (Kép lent)
Fogytam elég sokat és a melleim megereszkedtek. Érzem, hogy nagyon megnyúlt a bőr és műtéten kívül nem tudok egyebet ami rendbehozhatná.
Abszolút rendben vannak. Ekkora melleknél már belefér ennyi lógás, nekem nagyon bejönnek. Vinném őket randizni is:)
28F
Én letörném annak a plasztikai sebésznek a kezét (vagy börtönbe csukatnám azt a sebészt), aki ezekhez az álomgyönyörű mellekhez hozzá merne nyúlni, szét merné őket szabdalni. Nem szabad tönkretenni a természet remekét, az vétek! Minden női mellnek van egy normális, természetes, enyhe lógása, ettől mell a mell. Csak a 14 éves kislányoknak állnak úgy melleik, mint az űrhajó a silóban, no meg a plasztiklédiknek. A normális (és éppen ezért igazán szép) mellek enyhe lógása hozzátartozik a természetes női testképhez. Ahogy nézem, a Te melled inkább nagyobbacskának mondható, van benne bőven zsír- és mirigyállomány, így a pici (enyhe) lógása teljesen elfogadható. Nőies, szép domborulatokkal büszkélkedhetsz, kérve kérlek, ne rontsd el őket.
Nézd csak az alábbi hölgyet, az ő melleinek is van egy (a tiednél jóval nagyobb) lógása, és mégis mennyire gyönyörűek:
15 eve van szilikon mellem. Nagyon dzepek.
Tegnap bukkantam ra neten “silicon breast illness” /mell implantatum betegseg. Par eve jott ki,hogy allandoan faradt vagyok. Minden nap nyak es hatfajdalommal kelek.
Szoval ,ha elni akarsz vele, heti 3x minimum eljarsz futni/mas izzaszto sportra,hogy rendszeresen uruljenek a mereganyagok.
Orultem volna,ha ezt mondta volna nekem vki. Sok problemat megelozott volna vele !
szerintem semmi gáz nincs vele, én ezt lányként írom szóval nem vagyok elfogult mint a férfiak :'D
de ha zavar akkor edz rá,sportolj, vannak ilyen tárogatós, mellfeszesítő gyakorlatok
sportolni amúgy is kell ettől függetlenül is
Szerintem várj még a felvarrással, főleg, ha tervezel gyereket, mert terhesség/szoptatás megviselheti a melleket is. A felvarrás nem egy végleges dolog, idővel ismét megereszkednek majd. Nem egy olcsó műtét és most vagy 19, gondolom, nem arra akarsz spórolni, hogy melleket felvarras.
mondjuk 10évente :)
Egyáltalán nem lógnak annyira, mint Te gondolod.
Szépek a melleid de ha zavar akkor azt javaslom beszélj egy sebésszel. Egy konzultáció max pár ezer Ft-ba kerül és nem kötelez semmire. Viszont lehet objektívebben fogod látni utana a dolgokat
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!