Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 19 évesen csináltassam meg a...

19 évesen csináltassam meg a melleimet? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Fogytam elég sokat és a melleim megereszkedtek. Érzem, hogy nagyon megnyúlt a bőr és műtéten kívül nem tudok egyebet ami rendbehozhatná.

[link]

[link]

2019. júl. 26. 08:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem a negatív kritikát töröltem, hanem egy káromkodásokkal teli ócsároló kommentet. Lásd a különbséget. És tedd meg azt a szívességet, hogy nem alkotsz a személyiségemről véleményt egy kérdés alapján.
2019. júl. 27. 07:31
 12/20 A kérdező kommentje:
XD azt írtad hogy szégyen így kinézni és hogy cigány csöcseim vannak. Ez nem kritika, barátom, ez ócsárolás. És az ilyet nem szeretem. Hányan írták kommentben, hogy műttessem meg, ha úgy jobban érzem magam, és nem töröltem ki mert normális válasz volt. Egyébként sem rólam kellett véleményt alkotni hanem a melleimről.
2019. júl. 27. 08:16
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

Abszolút rendben vannak. Ekkora melleknél már belefér ennyi lógás, nekem nagyon bejönnek. Vinném őket randizni is:)

28F

2019. júl. 27. 10:17
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Én letörném annak a plasztikai sebésznek a kezét (vagy börtönbe csukatnám azt a sebészt), aki ezekhez az álomgyönyörű mellekhez hozzá merne nyúlni, szét merné őket szabdalni. Nem szabad tönkretenni a természet remekét, az vétek! Minden női mellnek van egy normális, természetes, enyhe lógása, ettől mell a mell. Csak a 14 éves kislányoknak állnak úgy melleik, mint az űrhajó a silóban, no meg a plasztiklédiknek. A normális (és éppen ezért igazán szép) mellek enyhe lógása hozzátartozik a természetes női testképhez. Ahogy nézem, a Te melled inkább nagyobbacskának mondható, van benne bőven zsír- és mirigyállomány, így a pici (enyhe) lógása teljesen elfogadható. Nőies, szép domborulatokkal büszkélkedhetsz, kérve kérlek, ne rontsd el őket.

Nézd csak az alábbi hölgyet, az ő melleinek is van egy (a tiednél jóval nagyobb) lógása, és mégis mennyire gyönyörűek:

https://www.youtube.com/watch?v=RzU9tUBZJpQ&t=4s

2019. júl. 28. 23:19
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

15 eve van szilikon mellem. Nagyon dzepek.

Tegnap bukkantam ra neten “silicon breast illness” /mell implantatum betegseg. Par eve jott ki,hogy allandoan faradt vagyok. Minden nap nyak es hatfajdalommal kelek.

Szoval ,ha elni akarsz vele, heti 3x minimum eljarsz futni/mas izzaszto sportra,hogy rendszeresen uruljenek a mereganyagok.

Orultem volna,ha ezt mondta volna nekem vki. Sok problemat megelozott volna vele !

2019. aug. 8. 02:45
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem érdemes de szerintem ha feszeséteni szeretnéd akkor végezz mellfeszesítő edzést az nem is árt főleg ha izmot is növelnél.
2019. aug. 9. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mielött azt hinnéd egy nagymellű csaj írja hogy felesleges és fogadd el magad csak közlöm B-s kosarat hordok!
2019. aug. 9. 15:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmi gáz nincs vele, én ezt lányként írom szóval nem vagyok elfogult mint a férfiak :'D

de ha zavar akkor edz rá,sportolj, vannak ilyen tárogatós, mellfeszesítő gyakorlatok

sportolni amúgy is kell ettől függetlenül is

2019. aug. 11. 22:22
 19/20 qborka ***** válasza:

Szerintem várj még a felvarrással, főleg, ha tervezel gyereket, mert terhesség/szoptatás megviselheti a melleket is. A felvarrás nem egy végleges dolog, idővel ismét megereszkednek majd. Nem egy olcsó műtét és most vagy 19, gondolom, nem arra akarsz spórolni, hogy melleket felvarras.

mondjuk 10évente :)

Egyáltalán nem lógnak annyira, mint Te gondolod.

2019. szept. 11. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Szépek a melleid de ha zavar akkor azt javaslom beszélj egy sebésszel. Egy konzultáció max pár ezer Ft-ba kerül és nem kötelez semmire. Viszont lehet objektívebben fogod látni utana a dolgokat

27F

2019. szept. 12. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!